Ferjemet szeretnem meglepni azzal h. babank lesz. Valahogy ugy szeretnem tudatni vele, h. emlekezetes maradjon neki. Ugyanis neki ez az elso gyermeke mert nekem mar van az elozo hazassagombol. Irnatok valami jo otletet?
Figyelt kérdés
Amugy mar nagyon de nagyon szeretne o is egy picibabat.2013. nov. 13. 14:15
1/11 anonim válasza:
Fotózd le a pozitív tesztet a telefonjával, és tedd be háttérképnek. Mikor majd telefonálni akar, és meglátja, először azt se fogja tudni mi az. Aztán majd megkérdez téged, te meg megnézed, kinagyítod, stb, és aztán rájön hogy ez egy pozi teszt. Vagy már rögtön rájön.
2/11 anonim válasza:
Szia!Én egy videót készítettem az első együtt járós képünkkel kezdtem,majd ahogy alakult az életünk,házasság,első gyerek stb,és a végén volt a pozitív terhességi teszt.Ezután ezt megosztottam az idővonalán facebookon.Ha gondolod fent van a youtubon és átküldöm a linket.
3/11 anonim válasza:
Csak ez a facebook-os történet akkor gáz, ha valaki más látja hamarabb, és esetleg tőle tudja meg.-
4/11 anonim válasza:
vegyél valami apró babás dolgot és add fel postán a nevére a címetekre :-)
elvégre a gyereket is a gólya/postás hozza nem ?
:-DDD
vagy dug be a uzsis dobozba neki - már ha visz
vagy csomagolj neki h van benne egy kis fincsiség de csak ebéd után nyissa ki
5/11 anonim válasza:
ja még valami ha azt szeretnéd h meghitt legyen és emlékezetes akkor hagy ki a médiát (FB telefon PC laptop tablet foto stb....)
6/11 anonim válasza:
3as!Megvártam míg hazajön,megosztottam,és leültettem a gép elé,hogy találtam egy videót amit meg kell néznie,leült és megnézte.Ennyi...és a hatás nagyon jó volt,teljesen elérzékenyült :)
7/11 anonim válasza:
Kérdező, majd írd meg hogyan osztottad meg vele az örömhírt.
8/11 anonim válasza:
off: Kedves 2-es válaszoló, én is épp azon agyalok hogy majd hogy mondjam el és ha átküldenéd ezt a videot és szívesen megnézném :) szerintem jó ötlet :)
9/11 anonim válasza:
Rajzolj a pocakodra egy kukucskáló babát, plusz "coming soon..." felirat, vagy hogy "2014. nemtudommikor érkezik". Vagy valami ilyesmi :)
A videó sem rossz ötlet, de a facebookot én hanyagolnám ilyen hírek közlésénél. De hát nem vagyunk egyformák.:)
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek, olyan szuper otleteket irtok, h. a sok jo kozul nem is tudom melyik legyen. De majd megirom h. mi mellett dontottem. Mindenkinek sok boldogsagot kivanok.
2013. nov. 13. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!