Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik hallgattatok zenét...

Akik hallgattatok zenét vajúdás közben, mi volt a legjobb, ami szólt?

Figyelt kérdés
Konkrét szerzőt, dalcímeket várok :) Köszi!
2014. okt. 20. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A CSEND. Komolyan. Készültem relaxációs zenékkel, és Enyaval, de a csend felbecsülhetetlen volt nekem.
2014. okt. 20. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Én az első szülésre nem készültem zenével, és úgy érzem, segített volna elterelni a gondolataimat arról, hogy mennyire nagyon sokáig tart és mennyire nagyon fáj és fáradt vagyok, és ezért most a másodikhoz gyűjtenék ötleteket. :) Legfeljebb, ha a csend esik majd jól, nem használom, de legalább legyen valami nálam vészhelyzet esetére :)
2014. okt. 20. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én valamiért Bonanza Banzait hallgattam, de csak a vajúdás elején. Akkor jó volt, mert tudtam a szöveget, és arra koncentráltam, hogy énekeljem. Persze nem dalolásztam, hanem csak tátogtam a szöveget, de tök jó volt, mert elvonta a figyelmemet. Aztán amikor már jobban fájt, akkor már ez sem vonta el. :)
2014. okt. 20. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Bagdi Bella dalait hallgattam végig míg vajúdtam ( majdnem 5 óra hossza).

Mikor a kitolás következett, akkor szólt a szülésznő,h. most már kapcsoljuk ki, mert oda kell koncentrálnom.

Nekem rettentő sokat segített a zene, direkt választottam Bellát.

2014. okt. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!