Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki a zalaegerszegi kórházban...

Aki a zalaegerszegi kórházban szült, pontosan mit vitt be magának és a babának a kórházba?

Figyelt kérdés
Babaápolási dolgokra is gondolok,hogy pelus,popsitörlő,popsi kenőcs kellenek-e?
2014. nov. 3. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A babának csak törlőkendő kell. Napi 5 pelenkát adnak.
2014. nov. 3. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
A babának én is vittem popsitörlőt, meg vittem plusz pelenkát is de csak néhány darab kellett. Magamnak a szokásos kórházi dolgokat: evőeszköz, pohár, szoptatós hálóing, melltartó, nagy méretű betétet adtak is egy csomaggal meg vittem is, papucsok, külön egyet a fürdőbe is, tisztálkodási szerek, vittem fertőtlenítő törlőt is ami kellett mert egyesek nem sokat adnak a higéniára.
2014. nov. 3. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Magamnak vittem, amit a kórházba szokás. Ami jól jött az a fertőtlenítő kendő a wc-hez, mert habár mindenki kultúráltnak nézett ki, és úgy látszott, hogy ad magára, azért néha elkelt a kendő. A babának csak pár pelenkát vittem, meg popsitörlőt, de ha elfogy a napi 5 pelenka, adnak, legalábbis nekem ezt mondták, hogy ezen nem kell aggódni. Popsi kenőcsöt én nem vittem, de mi azóta is nagyon ritkán használjuk. Köldökcsonk ápoláshoz adnak mindent. Van elektromos mellszívó is, én mondjuk nem használtam, mert nem volt hozzá gusztusom, habár fertőtlenítették minden használat után, de mégse, bár nagyon nem volt mit fejnem sem, egész nap a cicin volt a fiam. Egyébként egy csomag betétet is adnak, de kb semmire sem jó és elég, én nem is használtam. Van mikró is, illetve egy hütő a folyosón, és csodák csodájára nem tűnt el belőle semmi az alatt a pár nap alatt, míg bent voltunk.
2014. nov. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!