Szülés után egy hónappal mertem megnézni mi a helyzet?
Teljesen kivagyok borulva a latvanytól.
Volt kozuletek valaki hasonló helyzetbe?
Ráadásul még mindig fáj ott lent.
Mitől rémültél ennyire meg, vagy mire számítottál?
Én két hetesen néztem, de szebb volt, mint amire számítottam.
A fájdalommal kitartás, gondolom folyamatosan enyhül.
Azt hittem, csak én voltam ilyen:D Hát én is kiborultam. Szülés után mondták, hogy most már elmehetek pisilni, fürüdni. Mikor megtöröltem volna magam, hát majdnem elsírtam magam, amitől odalent éreztem. Férjemet kértem meg rá, hogy nézze meg, hogy tényleg olyan brutálul néz ki, mint ahogy érzem? Mondta, hogy elég csúnya, de megpróbált nyugtatgatni. Hetekkel később mertem ránézni. Beletelt egy kis időbe, mire meggyógyult. A fájdalom is majd elmúlik, ne aggódj. Sokkoló, ha az ember nem számít rá. Persze ezt a részt elfelejtik elmondani, mikor szülésélményeket hallgatsz az idősebb rokonoktól:D
Most készülök a második szülésre lassan, remélem nem lesz olyan brutál, de tudom, hogy benne van a pakliban. Mellesleg most terhesség alatt is úgy be van durranva az egész, teljesen máshogy néz ki.
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!