Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől lehetnek ilyen erős...

Mitől lehetnek ilyen erős szúró fájdalmaim a méhszájnál 37 hetesen?

Figyelt kérdés

Kb. 27. héttől jelentkeztek ilyen szúrkálások, az elsőknél be is mentem a sürgősségire, nem találtak semmi okot. Azóta elég gyakran volt, de a dokim szerint a méhszáj zárt, és további magyarázatot nem mondott (a fertőzés is kizárt).

Viszont az este olyan erőteljesen kezdett szúrni (nem egyfolytában, hanem időközönként), hogy már a szülés beindulására gyanakodtam, és egész éjjel tartott. Második gyerek, tehát van már tapasztalatom, de ez nem hasonlít a vajúdáshoz, mert nem görcs-szerű, csak egy pontban fáj, nem rendszereződik, nem erősödik.

Lehet, hogy baj van? (Nem szívesen mennék be a kózházhoz ha nem muszáj, mert elég körülményes megoldani. Persze, szükség esetén férjem el tud vinni.)

2014. okt. 31. 05:12
 1/6 anonim válasza:
Nem lehet,hogy jósló fájásaid vannak?Nekem is szokott szúrni,de abba marad és rendszertelen.Mozgásra elmúlik.Nekem a dokim azt mondta,h ezek jóslók és 34-35 héttől jelentkezhet szülésig.Természetes.
2014. okt. 31. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak a fejével nyomja az idegeket. Nekem is rettenetesen tudott fájni. Főleg, ha felálltam. Ha feküdtem, jobb volt. Gondolom, neked is fejvégű már a fekvése, így nyomja a buksijával a méhszájadat. Ez nem jósló és nem is vajúdás. Nincs gond. Uh, emlékszem, hogy néha annyira szúrt, hogy séta közben majdnem összeestem...Baromi jó volt, a férjem meg csak röhögött...Nah, köszi, gondoltam.
2014. okt. 31. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy a szülés előtt pár nappal szinte folyamatosan fájt már. Én 36+5-re szültem egészséges fiút, elfolyt a magzatvíz, úgy indultunk, de képzeld, nem a buksijánál szakadt a burok, ahogy gondoltam volna, hanem a lábainál...
2014. okt. 31. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, most már be van ékelődve, de volt egy időszak, amikor farfekvésben volt, akkor is szúrkált.

Ezek a válaszok megnyugtatnak. Köszönöm.

2014. okt. 31. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen néha, én a méh növekedésével magyaráztam, hogy a méhszáj ehhez kezd igazodni, hogy zárva maradjon. Először azt hittem talán picit nyíltam, de nem, mindig zárt a méhszáj, tehát csak ez lehet. Én erre jutottam.:)
2014. okt. 31. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
35 hetes kismama -ez lemaradt:)
2014. okt. 31. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!