8. napja voltunk együtt a barátommal. Ma erős szúró fájdalmat érzek a bal oldalt a hasam alján . Ez utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 20:37
2/14 anonim válasza:
A terhességnek a jele(i) nem jelentkeznek 8 nap után csak jóval később, ettől függetlenül, ha nem védekeztetek lehetsz terhes :)
3/14 anonim válasza:
1 tipp..
Itt nem találsz orvosokat..
Menj el házi orvoshoz bagy csinálj tetszet.. Egyszerűbb nem..?!
Itt mondhatnak bármit, és nem 100%-os válaszokat kapsz csak tippeket.. Hogy "igen" vagy "nem"...
4/14 anonim válasza:
# 3
Ilyenkor még semmilyen terhességi teszt nem tudná kimutatni.
5/14 anonim válasza:
#5 deee bárhonnan többet megtudhat mint itt..
Itt csak találgatni lehet amivel félre lenne vezetve a kérdező..
6/14 A kérdező kommentje:
beágyazodás sem lehet? nem védekeztünk, és babát szeretnénk!
2014. aug. 2. 20:57
7/14 anonim válasza:
Hat a beàgyazódàs 7-14 nappal az együttlét után van, szóval lehet az is. Peteérés kor voltatok együtt ? Mikorra nem vàrod a mensid?
8/14 anonim válasza:
Nekem is voltak szurkálódások akkortájt, utána pozit teszteltem! Drukkolok! :)
9/14 A kérdező kommentje:
15.-e
2014. aug. 2. 22:03
10/14 anonim válasza:
Ha 15-re nem várod, akkor a napokban volt/van ovud, így szerintem inkább azt érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!