Ha sztk-s orvosomnál szeretnék szülni, aki nem a területileg hozzám tartozó kórházban dolgozik, neki is kell pénzt adni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 11:01
1/6 anonim válasza:
Sajna igen. Bár orvostól függ. Én is így jártam, végül bementem az ügyeletre és nem bántam meg.
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,de gyanítom kérni fog.
3/6 anonim válasza:
pénzt nem kell adni csak nálunk szokás, de különben célszerű mert akor jobban bánnak veled, de azt is meg lehet csinálni hogy nem adsz csak akkor ne mond meg neki, így a szülésnél úgy fog viselkedni mindha kapna tőled valamit. egy ismerősöm is így csinált és nem lett semmi baja belőle
4/6 anonim válasza:
Ez hülyeség!!!Ne azért bánjon velem jobban mert pénzt kap!Ezért nem fog eltűnni soha a hálapénz!:((
5/6 anonim válasza:
pedig ez sajnos így mőködik mi 12 szer voltunk a dokinál a 9 hóanp alatt mindig 5000 ft-ot fizettünk a szülésért pedig 50000ft-ot "kért" utána sajnos volt missed abom kettő is az elsőnél nem ő műtött hanem egy másik doki nem is volt minden rendben, begyulladtam későn kerültemsorra és még sorolhatnám, másodszorra a saját dokim műtött akkor érdekes módon nem volt probléma második voltam akit műtöttek és du. 2 -kor már itthon is voltam
hát ennyi a fizetett és nem fizetett doki közötta különbség
6/6 anonim válasza:
Akkor is szomorú,hogy csak a pénz miatt bánik velem jobban valaki....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!