Van itt valaki aki mostanában fog szülni a bajcsyban?
Nem lett olyan nagy...kisebb, mint az utolsó uh-n. 2850 gramm.
De nagyon viharos, gyors szülés volt. Éjjel 1 körül beszéltük meg az Ilonával, hogy aķkor menjünk, mert szerintem ez már az lesz. Még jó, hogy nem húztuk el nagyon. 1:30-kor indultunk otthonról, 45 körül értünk ide. Kb. 2 perces fájásaim voltak...egymást érték. Nem is volt idő nagyon semmire. 3:06-kor kint volt. Meg is viselte a szervezetem rendesen. Nagyon erős méhösszehúzódásaim vannak. Madnem mint a szülésnél. A pulzusom is rohan azóta is.
De túl vagyunk....
Kedves utolsó!
Akkor lehet találkoztunk,kedden délután voltam bent a férjemmel az ügyeleten,nst-tek :)
Kedves Moncsa5! Be akartam nézni hozzád gratulálni, Ilona mondta, hogy ti is bent vagytok, a 4-es szobában. Én szemben voltam a D-ben....csak aztán mindig volt valami...bár lehet a folyosón találkoztunk...😊 Azért ezúton is gratulálok!
Mi kedden jöttünk haza...hát nem egyszerű...a 20 hósom eszeveszett féltékeny....sokszor oda sem akar hozzám jönni.
Jókat bőgtem már miatta...de tudom, idővel jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!