Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki aki mostanában...

Van itt valaki aki mostanában fog szülni a bajcsyban?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 22:13
1 2 3 4
 31/36 Anya.mano333 válasza:

Nem lett olyan nagy...kisebb, mint az utolsó uh-n. 2850 gramm.

De nagyon viharos, gyors szülés volt. Éjjel 1 körül beszéltük meg az Ilonával, hogy aķkor menjünk, mert szerintem ez már az lesz. Még jó, hogy nem húztuk el nagyon. 1:30-kor indultunk otthonról, 45 körül értünk ide. Kb. 2 perces fájásaim voltak...egymást érték. Nem is volt idő nagyon semmire. 3:06-kor kint volt. Meg is viselte a szervezetem rendesen. Nagyon erős méhösszehúzódásaim vannak. Madnem mint a szülésnél. A pulzusom is rohan azóta is.

De túl vagyunk....

2014. nov. 8. 17:35
 32/36 A kérdező kommentje:
Igen tapasztaltam tegnap nagy telt ház volt a szülészeten. Sokan szültek. Én szerdán szültem és tegnap jöttünk haza. Tegnap szépen kiürült a kórház sokan mentek haza. Melyik kórtermet kaptad?
2014. nov. 9. 14:41
 33/36 moncsa5 válasza:
Sziasztok! Vasárnap reggel mi is megérkeztünk! 3100 g, 52 cm, szerencsére természetes úton. Ma jöttünk haza. A kórházról pozitív a véleményem, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. Ti is jól vagytok?
2014. nov. 12. 16:55
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Akkor lehet találkoztunk,kedden délután voltam bent a férjemmel az ügyeleten,nst-tek :)

2014. nov. 12. 16:57
 35/36 Anya.mano333 válasza:

Kedves Moncsa5! Be akartam nézni hozzád gratulálni, Ilona mondta, hogy ti is bent vagytok, a 4-es szobában. Én szemben voltam a D-ben....csak aztán mindig volt valami...bár lehet a folyosón találkoztunk...😊 Azért ezúton is gratulálok!

Mi kedden jöttünk haza...hát nem egyszerű...a 20 hósom eszeveszett féltékeny....sokszor oda sem akar hozzám jönni.

Jókat bőgtem már miatta...de tudom, idővel jobb lesz...

2014. nov. 14. 11:30
 36/36 moncsa5 válasza:
Szia anyamanó! Úgy volt, hogy a 4-be leszek, de végül a kétágyasba 1. kaptam helyet. Nekem is mondta Ilona, hogy előző éjszaka is bent volt ahhoz akivel csetelgetek. Sőt, akivel egy szobába kerültünk ő is Ilonánál szült, rákövetkező éjszaka, úgyhogy mostanában nagyon mozgalmasak voltak szegény napjai. " Ezek a babák!" Elhiszem, hogy nagyon rossz érzés amikor a kicsi gyermeked nem megy oda hozzád, főleg, hogy most sokkal érzékenyebbek vagyunk mindenre, a "hormonok". Légy vele türelmes, meglátod átmegy rajta ez az érzés, ha tapasztalja, hogy ő is fontos. Kitartást kívánok hozzá és persze nagyon jó egészséget, mert ez a legfontosabb.
2014. nov. 14. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!