Van itt valaki aki mostanában fog szülni a bajcsyban?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 22:13
21/36 Anya.mano333 válasza:
Igen...
Az ember azt gondolná, egyre könnyebb lesz, mert a szervezet már képben van, erre nekem ez sokkal nehezebb mint az előző volt. Folyamatosan volt valami gikszer, vagy fájdalom.
Nálatok mennyi lesz a 2 gyerkőc között?
Nem félsz tőle, hogy esetleg indítani fogják?
Én nagyon oxi ellenes vagyok.
Mekkora a baba?
22/36 moncsa5 válasza:
Én is oxiellenes vagyok, mondtam is a dokinak, hogy nem szeretnék. Remélem nem hordom túl, bízom benne, hogy megérkezik időben. Az indítás számomra természetellenes nem akarom. 8 év korkülönbség van a gyerekeke között. Neked hány éves a kislányod?
23/36 moncsa5 válasza:
Elfelejtettem a baba méretét, 36. heti uh-on 2730g-ot mondtak. Remélem nem lesz túl nagy, mert a fiam 3820g-os volt és nem tudott kibújni, ezért császároztak. Őt nagyon szeretném természetes úton megszülni.
24/36 Anya.mano333 válasza:
Nekem csak 19 hónapos, tavaly született. Akkor én ezézt "félek" jobban, még frissek az élmények. Ő pont a betöltött 38. hétre született (ez a mostani terhességemnél tegnap volt), 2790 grammal. Viszont a pocaklakóm már 1 hete 2980 gramm volt. Ezen izgulok én is. Félek, hogy nagyon nagy lesz. Próbálom vele megbeszélni, hogy vasárnap-hétfőn azért bújjon ki. Akkor még csak vágni sem kellett, 3 nyomásra kint volt. Most sem szeretnék sokkal rosszabbat.
25/36 Anya.mano333 válasza:
Úgy néz ki, mi megyünk....
26/36 Anya.mano333 válasza:
Hát akkor én örömmel tudatom, hogy 3:06-kor megszülettünk. Úgyhogy én már itt vagyok....
28/36 moncsa5 válasza:
De jó-de jó! Gratula! Hátha találkozunk!
29/36 Anya.mano333 válasza:
Akkor siessetek! Keddig még itt vagyunk! 😀
30/36 moncsa5 válasza:
Mekkora lett végül a babuci? De jó neked, már a karjaidban tarthatod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!