Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki aki mostanában...

Van itt valaki aki mostanában fog szülni a bajcsyban?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 22:13
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nekem második gyerek. Nekem sajnos csak rossz tapasztalatom van a kórházról. Én kicsit izgulok
2014. nov. 2. 17:18
 12/36 Anya.mano333 válasza:
Én is hol rettegek, hol már izgatottan várom. Az első után közvetlen azt mondtam, bármikor újra végig tudom csinálni. Viszont most, hogy bármikor mehetünk, eszembe jut, hogy azért veszettül fájt....és attól nagyon félek.
2014. nov. 2. 19:46
 13/36 A kérdező kommentje:
Én is pont így vagyok
2014. nov. 2. 23:10
 14/36 moncsa5 válasza:
Én is ilyen érzelmi hullámvasúton ülök. De azt olvastam ez természetes, hogy ilyenkor kavarognak bennünk az érzelmek.
2014. nov. 3. 07:34
 15/36 Anya.mano333 válasza:

Valakinél valami fejlemény?

Készül valamelyikőtök alapítványi szobába? Én tavaly az 1 ágyasban voltam, lehet most a 2 ágyasat választanám. Mégis legyen kihez szólni, ha épp nincs nálam senki.

2014. nov. 4. 11:14
 16/36 moncsa5 válasza:
Szia! Nálunk még nagy a csend, minden este úgy fekszem le, hogy na majd most! De semmi! Mennyibe kerül az alapítványi szoba? Igazán nem készültem arra, hogy milyen szobában legyek, de még szülésig meggondolom, persze ha lesz hely.
2014. nov. 5. 07:39
 17/36 Anya.mano333 válasza:

Én most voltam az Ilonánál ctg-n. A fiacskám szinte végig aludta az egészet. Pedig amúgy folyamatosan cigánykerekezik odabent. Viszont 72-esig felment a fájásmérő többször is.

Az 1 ágyas szoba 14.000.- volt/éj, viszont ott bárki ott alhat veled, van egy kinyithatós ágy bent plusszban és akkor sem szólnak ha éjszaka vagy késő este van látogatód. A 2 ágyas az a fele, 7.000.-

2014. nov. 6. 15:54
 18/36 moncsa5 válasza:
Szia! Én holnap reggel megyek az Ilonához. Ma egész nap sűrű, fájdalmas jóslóim voltak, reggel 5 percenként jöttek egymás után de elmúltak, utána rendszertelenek lettek. Köszi az infót a szobákkal kapcsolatban, még meggondolom. Neked vannak jóslóid? Az első gyerkőccel nekem nem voltak, ez új érzés. Már félidőtől vannak, de mostanra már fájdalmasak.
2014. nov. 6. 19:22
 19/36 Anya.mano333 válasza:

Valami van, de magam sem tudom az-e?? :)

Ha arra gondolsz, mikor nagyon bekeményedik a hasam és ilyen menstruációs görcs megy végig a hasam alján meg a derekamban, akkor vannak.

Bár az Ilona mondta tegnap, ha komoly lesz, akkor az egész hasam görcsölni fog. Nem csak az alja felé.

Nekem sem volt semmi a lányomnál. Egyszer csak elfolyt a víz.

Még aznap fel-le szaladgáltam a lépcsőn a kutyával, semmi bajom nem volt.

Most meg lépni sem tudok, úgy fájnak lent a csontjaim. Kattognak, el vannak csúszva.

2014. nov. 7. 08:18
 20/36 moncsa5 válasza:
Igen arra gondoltam. Én is most voltam ctg-n és komoly fájásaim voltak. Ennyire magasak még nem voltak a múlthéten. Mondta is az Ilona, hogy csak gyűjtögessem őket. A csontjaim nekem is fájnak, főleg éjszaka a két lábam begörcsöl, nagyon fájdalmas tud lenni. Olyan érdekes, hogy minden terhesség más és mást tud produkálni.
2014. nov. 7. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!