Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy könnyebb ülve vagy fekve...

Hogy könnyebb ülve vagy fekve szülni?

Figyelt kérdés
Megkérdezte a dokim, hogy hogyan szeretnék szülni ülve vagy fekve.. hirtelen lefagytam nemtudtam rá válaszolni első babám várom 38 hetes vagyok. Szivesen meghalgatnám más véleményét, tapasztalatát :)
2014. okt. 29. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fekve szültem(félülő póz). Ültem kádban, baromi rossz volt 10perc után, kiakartam szállni és lefeküdni. Mivel hosszú (19óra) és nehéz szülésem volt, élőhalott voltam a végére, igy elképzelni se tudom, hogy hogy lett volna erőm ülni/guggolni. Szerintem sehogy. Bár ez is egyénfüggő, hogy kinek hogy kényelmesebb elviselni a fájdalmat.
2014. okt. 30. 14:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Mivel még nem szültem eléggé félek, nemtudom mi vár rám de felkészülök a legrosszabra. :) szerintem az ülve szülést választom ha úgy nem megy elfekszek :D

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)

2014. okt. 30. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha megoldható, a másodikat úgy szeretném szülni, hogy az ágy háttámlája meg van emelve félig ülő helyzetbe. Én fektetve voltam, nem volt jó magam megtartani kitolás közben, ülve sem tudtam volna. Szóval ágyon, de félig ülve.
2014. okt. 30. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem majd meglátod, és hogy mik a lehetőségek, az is majd ott derül ki..

Én szülőágyon szültem, a kitolásnál az oldalt lévő kapaszkodókat szorítottam, és én is felemeltem magam. Most nem tudom hogy lesz..:)))

35hetes kismama

2014. okt. 31. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én labdán terveztem vajúdni. aztán úgy adódot, hogy dömpinges napon szültem, és nem volt szabad szülőszoba, így egy fotelban ülve vajúdtam végig az egészet. A végén mikor kaptunk szobát, lefeküdtem, de rosszabb volt, viszont akkor már jöttek a toló fájások, azoknál egyértelműen a fekvés kellett.

Lehet ha elöbb van módom rá, lefekszem, viszont lehet nehezebb lett volna, így az volt rossz, hoyg a baba feje végig nyomta ülve a méhszájat, de lehet ettől tágultam szépen gyorsan.

Próbáld meg ülve, aztán ah nem jó válts pózt!

Ne félj! Végig gondolj arra, hoyg nemsoká kint lesz a baba. Közhelynek hangozhat, de nekem fájásokkor ez segített, hoyg a végeredményre gondoltam.

Könnyű és örömteli szülést!

2014. okt. 31. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ulve szulomedenceben a viztol nem fajt annyira
2014. nov. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!