Hogyan készülsz/készültél a szülésre?
Én nagyon lazán vettem az egészet, teljes nyugalommal áltam hozzá. Mikor beindult a szülés akkor is nyugodt voltam. Ezen kívül semmit nem tehettem. Tornával nem tudtam erősíteni magam, mert veszélyeztetett voltam. Mindent próbáltam a 20 és a 30. hét között megvenni, sokat olvastam és ha gondom volt itt megkédeztem.
A következőt sem csinálnám másképp.
Nem készültem rá. Féltem nagyon, emiatt nem olvastam szüléstörténeteket sem, és senki sztoriját nem voltam hajlandó meghallgatni.
2 óra alatt megszültem, így utólag nem is értem, miért féltem úgy.
Most már bármilyen sztorit meghallgatok, bármit elolvasok.
Én sem készültem rá, csak iszonyatosan vártam már. Nem jártam felkészítő tanfolyamra vagy ilyesmi... Az utolsó két hónapban szinte semmit nem aludtam, tulajdonképpen ki sem mozdultam itthonról, állandóan a bordámat rugdalta a kis mocsok, és már alig vártam, hogy kijöjjön, és büntiből jól szétcsókolgassam. :)
Aztán persze 30 órás vajúdás után megcsászároztak (amit sejtettem, hogy így lesz), mert sehogy nem akart a lukon kijönni. És bármennyit is szenvedtem, megváltás volt.
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!