Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pampers vagy libero? Melyik a...

Pampers vagy libero? Melyik a jobb pelenka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 14:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Libero. A pampers nagyon gyenge. Kaptunk pár db-ot a kórházi csomaggal de közelébe nem ér a Liberonak.
2010. jan. 26. 13:12
 22/25 anonim ***** válasza:
MINDEN FÉLEKÉPPEN A LIBERO!!! szerintem ez nem gyerekfüggö illetve egyrészt igen,de az nem hogy a pampersböl kifolyik minden és olyan vékony szar hogy az nem igaz illetve az illata ha azt lehet illatnak nevezne förtelmes! na de te tudod! majd ha kiprobáltad meg látod! mikorra várod a babocád:
2010. jan. 26. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolo vagyok annyit még hozzá füznék hogy alibero miért jobb! jó vastag semmi nem folyik ki belöle bele fér vagy 4-5 pisi is akár és ha elmentek otthonról nem lessz 2 óra mulva tiszta pisi mint a pamperstöl! én mind a 3 babámnál azt használtam most a picinél is aki 5 hetes! remélem segitettem!
2010. jan. 26. 19:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem van egy lányom nála Pampers-szel kezdte az 1-es 2-es méretig azt használtam,mert véknyabb és ha szoptat valaki, úgyis sűrűn cseréled a babán.Amikor viszont már nőttünk és kezdtünk többeket enni, inni akkor átváltottam Liberora,mert az kicsit vastagabb és jobban bírta a nedvességet.Nem is folyt ki belőle semmi.Mikor meg már ment a bugyiját egyenesen imádtam.Eleve könnyebb volt tisztába tenni és nekem könnyebben le is szokott így a pelusról.Most is így fogom kezdeni, de most fiam lesz ki tudja, hogy neki is megfelelő lesz-e így.A gyerekek a megmondhatói,ők hordják nem mi!:D
2010. jan. 26. 22:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem Pampers.
2010. jan. 30. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!