Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pampers vagy libero? Melyik a...

Pampers vagy libero? Melyik a jobb pelenka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 14:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

én is pamperst vettem a születésekor, és azt hittem az úgy "normális", hogy a kaki mindig kijön belőle. azóta még egyszer tettem egy kísérletet a pamperssel, de többé nem fogok. nálunk kaki benne nem maradt, állandóan áztattam, és a szagát sem szeretem. a popsitörlőjének sem bírom elviselni a szagát. egyetlen előnye volt, hogy valóban vékonyka.

Nekünk legjobban a dm-es babylove vált be, azon kívül a liberó.

de valóban gyerekfüggő. lehet, hogy nektek majd valami más fog beválni.

2010. jan. 25. 17:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Nálunk a Pampers a nyerő. Nekem most 7 és fél kiló a porontyom, de már a 4-est veszem neki. Nem folyik ki sehol semmi.A Libero nekem nagy bumszli.
2010. jan. 25. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekunk a Libero valt be, a Pampersbol kifolyt minden.
2010. jan. 25. 18:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem anno védőnőm azt mondta kisfiúknak pampers, kislányoknak libero. A kisfiamnál teljesen jó volt a pampers, most kislányomnál nem vagyok megelégedve vele, kikristályosodik. Azért vettük mert akciós volt, maradunk a Liberónál.
2010. jan. 25. 19:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyértelműen libero
2010. jan. 25. 20:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekünk a Pampers jobban bejön,mert a Liberó nagyon vastag főleg nyáron lesz nagyon meleg:)

Üdv:17hós kislegény anyuja

2010. jan. 25. 21:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekünk a liberoból folyt ki a pipi, az 1-esből, azóta pampers-t használunk. Majd meglátjuk később melyik lesz jobb.

Off: mitől kristályosodik ki, és micsoda? Én is egyszer észrevettem, hogy mitha kristálycukor darabok lennének a babám fenekén, de nem kemény, hanem puha volt. Ez lenne az? És ez mitől van?

Bocsi, hogy belekérdeztem!

2010. jan. 25. 22:03
 18/25 anonim ***** válasza:

Még picike volt liberót vettem, majd már a 3-as mérettől pamperst.Szóval jó mindkettő, csak más korhoz:-)

Nálunk legalábbis:-)

2010. jan. 26. 07:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Mi liberót használunk, de leginkább csak azért mert a kórházban is azt adtak a fiamra, így maradtunk mi is annál.:)
2010. jan. 26. 09:28
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekünk a Libero jött be. A pampers-től kipattogott a kisfiam popsija.

De mindenképpen érdemes többféle pelenkát kipróbálni,h. nektek melyik jön majd be.

2010. jan. 26. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!