Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pampers vagy libero? Melyik a...

Pampers vagy libero? Melyik a jobb pelenka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 14:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenkinek más jön be, ki kell próbálni.

Én a Pampers-re esküszöm, mi is végigpróbáltunk szinte mindent, ez vált be, a liberóból kifolyt minden, és nagyon vastag.

16 hós kislány anyukája

Egy hasznos link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. jan. 25. 14:19
 2/25 anonim ***** válasza:

libero.

nálunk az összes kipróbált közül a pampers vált be legkevésbé. szerintem gyenge, vékony és rossz a szaga is.

mi liberot és Dm babylove-ot használunk.

Ki kell próbálni, mindenkinek más válik be.

2010. jan. 25. 14:35
 3/25 anonim ***** válasza:
Libero. A Pampers nagyon büdös, és a gumírozása is gyengébb.
2010. jan. 25. 14:41
 4/25 anonim ***** válasza:
A libero, de állítólag változott, újabb lett a pelus. Viszont, ha van lehetőség (esetleg az osztrák határhoz közel laksz, vagy jár arra valaki), akkor az osztrák pampers. Ami nálunk kapható pampers, abból gyönyörűen kifolyik a pisi a fiamnál.
2010. jan. 25. 14:51
 5/25 anonim ***** válasza:
Ez teljesen gyerek függő. Kinek melyik válik be. Ki kell próbálni mindegyiket és rájönni nektek melyik jobb.
2010. jan. 25. 15:03
 6/25 anonim ***** válasza:
tényleg gyerekfüggő, de nekünk a libero...
2010. jan. 25. 15:15
 7/25 anonim ***** válasza:
Imádtam a liberót,de amióta új a fiam kipattog tőle,így most a pamperst imádom.Sose folyt ki egyikből se semmi.
2010. jan. 25. 15:32
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ezek szerint attól függ kinek mi válik be.Én még csak kismama vagyok,először veszek Pamperst,aztán meglátom nekünk bejön-e majd.
2010. jan. 25. 16:22
 9/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a liberóból kifolyt minden, a pampersnek meg olyan szaga van, hogy mindig azt hittem, hogy betojt a kisfiam.Alig vártam, hogy elfogyjon, 150 volt belőle.Én dm-est használok, tökéletes.

2010. jan. 25. 16:43
 10/25 anonim ***** válasza:
Csak is LIBERO! Nekünk a Pampers-ből kifolyott minden. :( Elég vékony, és mikor vásárolni voltunk ( 2óra hosszat ) akkor mire haza értünk, bekristályosodott az egész, pedig nem sok pisi volt benne. A Libero kibír akár 4 pisilést is, míg a Pampers csak kettőt. :S A Liberonak nagyon jó a dereka, a comja is, főleg a nagyobb méretü babákra. Persze mindenkinél más válik be. :)
2010. jan. 25. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!