Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hétre (különösebb ok...

39 hétre (különösebb ok nélkül), beleegyeznétek az indított szülésbe?

Figyelt kérdés

Az orvosom tegnap közölte ,hogy a szülés kiírt napja előtt nem lesz 4-5 napig...Fogadott dokiról van szó.

"Majd döntsük el ,hogy szülünk e? 39 hétre már lehet!"

Nekem viszont így félelmeim vannak nem lesz e gond...vagy milyen lesz?! Első szülésem spontán volt ,igaz fájás gyengeséggel de sikerült megszülnöm a lányom . Most meg attól félek, így orvos nélkül maradok ha nem egyezek bele. Ti mit tennétek a helyembe?Tudom ,hogy 39 hétre már nyugodtan jöhet a baba!

2014. okt. 21. 06:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Mindhárom terhességem alatt ugyanaz volt az orvosom. Tudtam, hogy ő is sokat utazik, tehát lehetséges, hogy nem nála szülök. Szerencsére mégsem ajánlott fel ilyet, igaz, a két kisebb 2 héttel előbb született.Majd a maga idejében jön a baba, nekem ez az elvem!

Nekem visszatetsző az ilyen:(

2014. okt. 21. 09:54
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem engedném, pedig nagyon ragaszkodom a dokimhoz. Megkérném, hogy ha mégis abban a 4-5 napban indulna be a szülés, adjon át egy kollégájának, és nagyon reménykednék, hogy nem lesz erre szükség. Mondjuk a dokimnál ilyen nem.fordul elő. Nem indít, ha nem indokolja eü. dolog, hanem átad.
2014. okt. 21. 10:17
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Én nem élnék a lehetőséggel. Abban bíznék, hogy nem akkor jön, amikor nem lesz a dokim, ha meg mégis, akkor másnál szülök. De ez én vagyok. Ha minden problémamentes, és nem az első baba, én a természetre bíznám, hogy mikor jön, nyilván nem a 42. hét után, de most még várnék. Ha bármilyen félelmed van, akkor viszont ne várj.
2014. okt. 21. 14:49
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Ne tedd! Első szülésem: oxival indították, végig oxival ment, és brutális volt, 12 óráig brutális volt, pokoli, végén megcsászároztak, mert nem tágultam.

Második szülés: spontán indult, semmi oxit nem kaptam, elviselhetőbbek voltak a fájások! Végén császár lett, de csak azért, mert fent volt még nagyon a kiscsaj buksija!

Az indított szülés sajnos akárkivel beszéltem, mindenki szerint brutálisan tud fájni...Ég és föld a kettő, hallgass rám! Nem értem, hogy ajánlhatta ezt fel Neked a doki...neki ezzel tisztában kellene lennie!

2014. okt. 21. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem 39+1-en indítottak, mert másnaptól 4 napos hétvége volt. Nem volt fogadott orvosom, TB alapon jártam ugyanahhoz a dokihoz a terhesgondozás alatt. De nekem terhességi cukor, magas vérnyomás, és epepangás alakult ki a terhesség végére, és 4200-ra becsülték a lányom súlyát. Így mindent egybevetve az indítás mellett döntöttek. De előre megmondták hogy a vérnyomásom miatt nem engednek sokáig vajúdni. 4 óra múlva toltak is a műtőbe, semmit nem tágultam és fájásgyengeségem volt az oxik ellenére.
2014. okt. 21. 20:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 21. 22:43
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Ha nincs egészségügyi oka, akkor ne a doki döntse már el, hogy mikor szüljek, megvan annak a maga rendje és módja. Nem tudom, mennyit fizetsz (hiszen írtad, hogy fogadott), de ez az összeg tulajdonképpen a rendelkezésre állási díj, ezt azért fizeted, hogy akkor is ott legyen, amikor máshol szeretne lenni.

Ha az én dokim ilyet mondana, először is rohadt nagyot csalódnék, másodszor pedig megkérdezném a szülésznőt, hogy akkor kit javasol.

2014. okt. 21. 23:01
 18/25 anonim ***** válasza:
hogy döntöttél?
2014. okt. 24. 23:54
 19/25 A kérdező kommentje:

Még nem döntöttem el, de nagyon a nem felé hajlok!

Hétfőn megyek nst-re ,meglátom ,hogy beszél és eldöntöm a sorsát. Azon is gondolkozom ,hogy ha elérhető napokon szülők ,lehet már akkor se hívom be... csak megszülök nélküle is !Az indítottba 80%,hogy nem megyek bele,de mondom hétfőn meglátom mit mond....

2014. okt. 25. 17:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy, mit mondtal az orvosnak?
2014. okt. 28. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!