39 hétre (különösebb ok nélkül), beleegyeznétek az indított szülésbe?
Az orvosom tegnap közölte ,hogy a szülés kiírt napja előtt nem lesz 4-5 napig...Fogadott dokiról van szó.
"Majd döntsük el ,hogy szülünk e? 39 hétre már lehet!"
Nekem viszont így félelmeim vannak nem lesz e gond...vagy milyen lesz?! Első szülésem spontán volt ,igaz fájás gyengeséggel de sikerült megszülnöm a lányom . Most meg attól félek, így orvos nélkül maradok ha nem egyezek bele. Ti mit tennétek a helyembe?Tudom ,hogy 39 hétre már nyugodtan jöhet a baba!
Nem. Mindhárom terhességem alatt ugyanaz volt az orvosom. Tudtam, hogy ő is sokat utazik, tehát lehetséges, hogy nem nála szülök. Szerencsére mégsem ajánlott fel ilyet, igaz, a két kisebb 2 héttel előbb született.Majd a maga idejében jön a baba, nekem ez az elvem!
Nekem visszatetsző az ilyen:(
Ne tedd! Első szülésem: oxival indították, végig oxival ment, és brutális volt, 12 óráig brutális volt, pokoli, végén megcsászároztak, mert nem tágultam.
Második szülés: spontán indult, semmi oxit nem kaptam, elviselhetőbbek voltak a fájások! Végén császár lett, de csak azért, mert fent volt még nagyon a kiscsaj buksija!
Az indított szülés sajnos akárkivel beszéltem, mindenki szerint brutálisan tud fájni...Ég és föld a kettő, hallgass rám! Nem értem, hogy ajánlhatta ezt fel Neked a doki...neki ezzel tisztában kellene lennie!
Nem. Ha nincs egészségügyi oka, akkor ne a doki döntse már el, hogy mikor szüljek, megvan annak a maga rendje és módja. Nem tudom, mennyit fizetsz (hiszen írtad, hogy fogadott), de ez az összeg tulajdonképpen a rendelkezésre állási díj, ezt azért fizeted, hogy akkor is ott legyen, amikor máshol szeretne lenni.
Ha az én dokim ilyet mondana, először is rohadt nagyot csalódnék, másodszor pedig megkérdezném a szülésznőt, hogy akkor kit javasol.
Még nem döntöttem el, de nagyon a nem felé hajlok!
Hétfőn megyek nst-re ,meglátom ,hogy beszél és eldöntöm a sorsát. Azon is gondolkozom ,hogy ha elérhető napokon szülők ,lehet már akkor se hívom be... csak megszülök nélküle is !Az indítottba 80%,hogy nem megyek bele,de mondom hétfőn meglátom mit mond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!