39 hétre (különösebb ok nélkül), beleegyeznétek az indított szülésbe?
Az orvosom tegnap közölte ,hogy a szülés kiírt napja előtt nem lesz 4-5 napig...Fogadott dokiról van szó.
"Majd döntsük el ,hogy szülünk e? 39 hétre már lehet!"
Nekem viszont így félelmeim vannak nem lesz e gond...vagy milyen lesz?! Első szülésem spontán volt ,igaz fájás gyengeséggel de sikerült megszülnöm a lányom . Most meg attól félek, így orvos nélkül maradok ha nem egyezek bele. Ti mit tennétek a helyembe?Tudom ,hogy 39 hétre már nyugodtan jöhet a baba!
Az orvosodhoz ragaszkodsz vagy korhazhoz?
Idoben vagytok szuleshez es a betoltott 39 het az mar negyvenediknek szamit!
Nem ezen a par napon mulik barmi (szerintem)...
En szerettem lanyomnal a tervezettet, igy tudtam, hogy "na! mar holnap vegre foghatom"
Fiamnal meg 41+5 es 37. Hetnel mar mindennap vartam (mert elment a nyakdugo is) azt mondtak hamarabb szulok es megis tulhordtam+csaszar lett...
Augusztus 19.en reggel 7re bementunk parommal, infuziot kotottek jottek a fajasok ereztem hogy valami nem oke, szoltam es 10:17kor mar kint is volt a lanyom (allitolag 1 milis se volt a heg es azt ereztem ahogy feszul, a doki azt mondta a kitolast nem birta volna ki)..
52 centivel es 3910 grammallett meg a hercegno .. hizni maradt volna mar csak bent :)
Én elfogadnám az orvos javaslatát! Volt nekem is indított szülésem és nem rosszabb mint amikor spontán indul, sőt...3 óra vajúdás után megszültem :)
3 gyerekes anyuka
Nem.
Hasonló helyzetben voltam, 30.ra voltam kiírva, a dokim 27-én jött haza a szabadságáról. Fel sem merült benne, hogy emiatt megindítja a szülést. Volt egy helyettese, akinek bemutatott (minden betegét átadta neki erre az időre), és azt mondta, hogy megpróbáljuk kibekkelni, de úgyis a baba dönt.
Végül 28-án indult be a szülés. Rendes kislányom van, megvárta a dokibácsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!