Mi az elsö (és az azt követö) teendő amint be érkezek a korházba szülni?
Miért szeretnéd tudni?
Lehet, hogy nálad egészen másképp fognak alalkulni az események.
Unatkozol? Vagy félsz?
Én ugyan nem a MÁV-nál szültem, de gondolom mindenhol hasonló.
Én becsöngettem, kijöttek, adtak kórházi hálóinget, megvizsgáltak. Engem 3-an is, kiderült, hogy tanulók. Aztán felvették az adatokat. Nálam elfolyt a magzatvíz, és nem voltak fájások, szóval végülis ráértünk erre. De mástól is hallottam, hogy már nagyon jöttek a fájások, mégis inkább az volt a fontos, hogy milyen színű bugyi van rajtad. Mert vagy fél óra biztos volt az adminisztráció. Aztán megint megvizsgáltak. Majd a szülésznő leborotvált, adott egy kúpot, és bekísértek a szülőszobára. Addigra már felhívták a választott orvosomat. Ott egy kicsit üldögéltem egyedül, vártam, hogy legyen valami. Aztán beengedték a férjemet is, ő is átöltözött. Aztán hatott a kúp, elmentem Wc-re, zuhanyozni. Addigra megjött a fogadott orvosom, és kaptam oxitocint, hogy elinduljon a szülés. Ez folyt nekem 2 órán keresztül, addig nem volt bent velem végig, csak a férjem. De amikor elkezdődtek a fájások, akkor már nem ment ki, végig bent volt, próbált kézzel tágítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!