éjjel arra kelltem hogy nagyon fáj a hasam, azota 10-15 percenként fáj, de nem erösödik. Ez már 6 órája van! Menni kell a korházba? Elsö terhesség 40 heteskm
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 05:55
1/6 anonim válasza:
Persze!mindenképp menj be a korházba,ha teheted akkor a pároddal!!!
2/6 anonim válasza:
Én még várnék. Ha nem is teljesen pontos, meg nem is erősödik, akkor van még idő. A kórházban rosszabb hosszan várakozni szeritem. De ahogy érzed. Lehet, hogy még haza is küldenek. De ha biztonságosabbnak érzed, hogy bemégy, akkor inkább menj. Tégy úgy, ahogy neked a legjobb, de valószínűleg van még idő a babóca érkezéséig. Szép szülést neked!
3/6 anonim válasza:
40 hetesen már bármikor megszülethet a baba. Próbáltál meleg fürdőt? Ha annak hatására elmúlik a fájdalom, akkor ez még "csak" jósló. Ha nem múlik, akkor már itt az idő.
Ha melegvíz hatására nem múlik, szerintem menjetek a kórházba.
Drukkolok Neked, hamarosan érkezik a kisbabád, ennél nincs szebb dolog a világon :) Könnyű szülést kívánok.
És várunk vissza :)
34 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Én is várnék. Elkésve nem vagy, ha 10 percenként van. Várd meg, míg erősödik, illetve gyakoribbá válik. Addig lehet, hogy csak potyaút, én egyelőre nem mennék...
5/6 A kérdező kommentje:
voltam dokinál azt mondta zárva a méhszáj de még mindig fáj!!!
akkor mi az ami ott lent fáj???
2010. máj. 4. 15:15
6/6 anonim válasza:
08.39-es vagyok. Valami nyomódik biztosan. Tudom, ilyenkor már nincs az embernek türelme, de még kicsit tarts ki. Minden rendben lesz. Hétvégére ott lesz a baba a kezedben :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!