Hogyan indult náéatok a szülés? Mit csináltatok elötte?
Nekem sajnos indított volt a szülésem, mivel annyira be voltam tojva, hogy fájni fog, hogy szerintem megérezte a babám, és úgy döntött, hogy akkor ki se jön!
Előző nap már lépcsőztem bent a kórházban (és a másik kismamának, akivel lépcsőztünk ez be is jött, ugyanis elfolyt közben a magzatvize, és még aznap meg is szült!). Én sajnos csak annyit értem el vele, hogy estére bedagadt kezem-lábam, mindenem, úgy néztem ki, mint egy narancs. :(
Másnap oxtitocinra kötöttek, de fél napig semmi sem történt... Még egy erősebb fájásom sem lett tőle.
Aztán beleraktak meleg vízbe, és láss csodát, rá két órára már babázhattam! :) Szó szerint villámgyorsan, kevés fájdalommal, természetes úton született meg a kisfiam.
Nagyinál ettem a finom túrós lepényt,mikor elment a nyákdugó.Ez volt kora délután.
Este elkezdett fájni a térdem, na mondom f@sza, jól elfogok csúszni,mert hó és fagy lesz(elmehetnék időjárás jelzőnek:D)...láss csodát 11körül el is folyt a vizem,hál a frontnak,pedig lett volna még 9 nap:)
Szex majd alvás és fel kellett kellnem 1-kor fájások miatt.Ekkor 10 perces volt.13:04-kor meglett a lányom.
Amúgy másnap kellett volna befeküdnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!