Szüléskor a kórházba jó lesz, ha olyan hálóinget viszek be, amin csak 3 gomb van?
Bevallom, nálunk olyan meleg volt, hogy nem használtam hálóinget. Csak szopis melltartó volt rajtam és vékony lepedő. Így nem izzadtam, de mégis takart valami.
A boltban persze, hogy azt mondják, hogy ne jó semmi, csak az amit ők árulnak.
Hord at, viseld azt, ami neked kényelmes. Egyébként igaza van az előttem szólóknek.
Szia!
Ugyanilyet vittem kettőt meg egy pizsit. Csak az egyik hálóinget viseltem a szülés napján, a többi napokon a pizsi volt rajtam. Senki nem fog szólni érte, hogy mi lesz rajtad. Volt olyan anyuka is aki melegítőben és pólóban volt.
Az eladó csak a saját cuccától akart megszabadulni, gondolta, hogy talán megijedsz és veszel nála olyat amit ő mondott. Ne törődj vele.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Akkor maradok a már meglévőknél, gyorsan kimosom őket, és mehetnek is a kórházi csomagos táskácskába:)
Szép babázást mindegyőtöknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!