Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenképp császárral szeretné...

Mindenképp császárral szeretnék szülni. Mennyivel kerül többe, ha kifejezetten én kérem, mint egy "normál" szülés?

Figyelt kérdés
( Miskolc )
2014. okt. 18. 13:48
1 2 3 4
 31/34 Ditta323 ***** válasza:
70%
Szia. Én 1 dokiról tudok aki fizetés fejében császároz. Kb. 140ezernél kezdődik. De ő a simánál is úgy van, hogy 50e.-nél meggondolja, hogy bemenjen-e.
2014. okt. 19. 18:53
 32/34 anonim ***** válasza:
70%
Szia, én Budapesten szültem tavaly, császár lett mert nem tágultam, sőt, rákig kaptam az oxitocinokat, de fájásgyengeségem volt, enyhe görcseim voltak csak. 18 hónapos lesz a kislányom, amikor megszületik a húga, az orvos azt mondta , hogy bármelyik szülést választom, ugyanannyit kér érte. Választhatok hüvelyi és császáros szülés között, bár ő a 18 hónap miatt a műtétet javasolja, mert szétválhat a heg. Nekem amúgy nem voltak vészes fájdalmaim műtét után, sőőőt...1-2 napig a felállás-lefekvés volt kissé fájdalmas, de ha már fenn voltam, semmi bajom nem volt. A vajúdás biztosan nagyon fájdalmas lehet, hiszen a legtöbben kérnek gerinc érzéstelenítést, szóval akkor és ott jobban fáj, sőt utólag még minden ismerősöm azt mondta hogy kemény ám a gátvarrás, gátseb, wc stb...Főnöknőm úgy emlékszik vissza a nagyvécékre, hogy "újra szülünk?". Ami nekem a legfájdalmasabb volt, de nem függ össze a császárral, hogy szülés másnapján még mindig köldök felett volt a méhem, emiatt kaptam méhösszehúzót, délelőtt 10-től hajnal 2-ig erős méhösszehúzódásaim voltak, görnyedten mászkáltam fel-alá a szobában.
2014. okt. 20. 12:45
 33/34 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm szeretett volna szintúgy császárral szülni. Volt fogadott dokija, ő bele is egyezett, de kellett keresni valami okot ami miatt megcsászározhatták, és ezt két másik orvosnak is alá kellett támasztania. Mindez idén márciusban a miskolci Semmelweisben volt. Akihez ő járt, ő csak a terhestanácsadásért kért pénzt, magáért a császárért külön nem. A császár egyébként általában a duplája a sima szülésnek.
2014. okt. 21. 13:13
 34/34 anonim válasza:
Anyum akart 3 éve császárral szülni, mert 4. baba .. és azt mondta a doki, hogy semmiképp csak ha vészhelyzet van..
2014. nov. 3. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!