Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan lehet tudni, hogy már...

Honnan lehet tudni, hogy már csak napok vannak a szülésig? Vannak utaló jelek? Ha igen, mik azok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fájnak a cicijeim, a derekam majd leszakad, a hasamalját mintha felvágták volna, és a forgóim is majd szétszakadnak. Feldagadt a szám is, meg már lement a hasam is, de a menstruációs számítás alapján még csak 36 hetes vagyok. Nem sok időnk van hátra?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2008. aug. 12. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
szia én már kétszer szültem és mind a két kislányommal rávittem 6 napot és nekem is voltak hasonló tüneteim, de mégsem szültem meg előbb, aztán egyszer csak elkezdődtek a szabályos 10 percenkénti fájások, hasmenés (ami biztos jel a szülésre) és SZÜLTÜNK szerintem ne izgulj majd eljön az ideje próbáld meg elfoglalni magad, ülj bele egy kád meleg vizbe és lazíts
2008. aug. 12. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem délelőtt még semmi jele nem volt/ NST negatív volt/ este 8-kor már a szülőszobán voltam és éjfél után megvolt a lányom.
2008. aug. 12. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
azt kifelejtettem, hogy a kiírt napon kezdődött és 25 percet késett csak a baba:))
2008. aug. 12. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 13. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!