Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért gyerekek előtt szülnek...

Miért gyerekek előtt szülnek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából csak kíváncsi lennék, hogy amikor megnéz mondjuk az ember egy szülés videót, ott ugye van, ahol a kamerák előtt is mindent részletesen mutatnak, van ahol kicsit szolidabban, oldalról, vagy nincs benne a lényeg(pl ugye ott lent) és olyankor egy csomószor észrevettem, hogy anyuka mellett nemcsak a férfi, a párja van, hanem az esetleges kisebb,nagyobb tesók is. És nézik végig a dolgokat. Ez nem ijesztő számukra? Vagy ez náluk tényleg ilyen tök természetes? Nekem ez olyan furi. Mármint nem az, hogy annyira prüd lennék, de tényleg érdekelne, hiszen egy ilyen dolgot végignézni milyen lehet egy kisgyereknek?Hogy emlékezhet rá vissza? Hogy: "igen, anya nagyon sírt, meg láttam fáj neki, meg húh én ilyet nem akarok soha...." stb? Vagy ez nekik tényleg annyira természetes lehet? Mondjuk, akik nem így élnek, mint a mi társadalmunk, hogy kórház, stb..
2014. okt. 16. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem normális dolog a gyerekkel végignézetni...mióta világ a világ, a nő elvonul szülni. A természeti népeknél is (pont a múltkor láttam a Tv-ben), hogy elvonult odébb (konkrétan a bokrok közé) és ott szült meg a nő. Szerintem nem gyereknek való, ráér később szembesülni azzal, hogy mi történik valójában...
2014. okt. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!