A gyerekek szándékosan hajnalban akarnak mindig megszületni, vagy ez amolyan kozmikus összeesküvés?
Egyik lanyom se akart megszuletni. Mind a ketszer s
csaszarral vettek ki oket.
1) 40+6 nap, 10/9 apgar (fogadott doki, korhaz elobb nem engedte)
2) 42+4 nap 10/10 apgar (SZTK-s doki, eleg durvan benezte, hogy hany hetes vagyok. Azota nem praktizal mar orvoskent, megnyertuk a pert 4,5 ev utan)
3!
Ez mennyiben kapcsolodik a kerdeshez?????
Kerdezo!
Az en lanyom delutan 3kor szuletett es az ismerettsegi koromben egyetlen hajnali bab sincs
Én is azon gondolkodtam h a hármas válasza h kapcsolódik össze a kérdéssel, hogy pl pert nyertek. :D De akkor ezek szerint nem csak én nem értettem a dolgot. :)
Hajnalban indultak a fájások arra ébredtem hajnal háromkor, de az még semmi se volt szinte. Nyolckor is még csak ilyen 8 percesek jöttek. Szóval kora esti baba lett belőle. :)
Este 10 körül kezdődtek a fájások hajnali fél négyre lett meg a babám :)
A 3-as eléggé félre értette a kérdést. :)
Azzal fugg ossze, hogy a kerdezo szerint minden gyerek hajnalba akar megszuletni.
Erre irtam neki, hogy az en gyerekeim nem akartak megszuletni (nyilvan a kerdezo feltevese szerint hajnalban), igy kivettek oket.
Ehhez irtam le, hogy mikor (hanyadik hetre). A per megnyerese meg ahhoz kapcsolodik, hogy az SZTK-s orvos 42 het helyett 37.hetnek nezte a magzatot, ami 'testverek kozott' is oriasi hiba.
Logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!