Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gyerekek szándékosan hajnalb...

A gyerekek szándékosan hajnalban akarnak mindig megszületni, vagy ez amolyan kozmikus összeesküvés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 19:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő hajnalban indult, de a lányom este 8-kor született, a fiam viszont sürgősséggel gyorsan kint volt hajnali 5-kor (3-kor indult). Én is azt hallottam, hogy hajnalban indul meg a legtöbb szülés. De attól még sok idő, mire kibújnak.
2014. júl. 1. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
azt olvastam,h. egy hormon miatt születnek éjjel a babák. méghozzá az a hormon,ami a vizelet lassabb termelődését váltja ki éjjel. állítólag ennek van szülésbeindító hatása.
2014. júl. 1. 21:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hajnalban jött az első fájás,és délután 2-kor született meg a babám.

3-as,a kérdező a sima spontán szülésekre gondolt,amikor a babák maguktól születnek. Logika.

2014. júl. 1. 22:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem este tízkor indult ötperces fájásokkal azt mondták 3-4 óra kózött meglesz de sajna megállt a baba szíve így császárral lett meg 1 órakor.
2014. júl. 1. 23:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Délután 3kor indult be a vajúdás, másnap délelőtt 10.40kor született meg a fiam.
2014. júl. 1. 23:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mégis állatok vagyunk valamilyen szinten, ha olyan szempontból nézed, akkor éjjel nyugalom van, jobban biztonságba lehet vonulni blablabla. Úgy volna ez kitalálva, hogy az állat elvonul magában a sötétben. Azonkívül a stressz, feszültség lassítja a dolgokat, már pedig éjszaka, ha mondjuk pihensz, alszol, tökéletesen ellazulsz és könnyebben indul.

Persze, tudjuk, vannak kivételek, de ez a leggyakoribb embereknél és a többi emlősnél is.

2014. júl. 2. 06:19
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Hajnal 3kor indult meg mindkét szülés..kérdező szerintem erre gondolt. Nálam mindkétszer du.fél2-2között születtek meg.
2014. júl. 2. 10:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A fiam nem összeesküvős típus, ugyanis délután született. Rendes gyerek, hagyott éjjel aludni :)
2014. júl. 2. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van,egyik se akart hajnalban születni.Az első délelőtt(reggel kezdtem vajúdni),a másik kettő délután(mindkettőnél délben-kora délután indult a vajúdás).
2014. júl. 2. 18:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Evolúciós szempontból szerintem manapság halálra lennénk ítélve a vajúdási szokásainkkal. Szerintetek hány másik emlősnek tart 10-15 órát megszülni az utódját? A ragadozók vidáman kő-papír-ollóznának felettünk, hogy ki melyik részét egye meg...
2014. júl. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!