Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, hova teszitek/tettét...

Kismamák, hova teszitek/tettétek a gyerekeiteket mikor a tesó érkezett?

Figyelt kérdés
Úgy értem eddig mindent részletesen megterveztem, de ez csak most jutott eszembe.Csak a férjem részéről vannak nagyszülők, ők is 150 km-re.Napokon belül szülök, van egy 7 és egy 3 évesem, progis császárom lesz és most gondoltam csak bele, hogy tényleg, mi lesz ha esetleg korábban (vagy mondjuk éjszaka) indul be a szülés.Szeretném ha a férjem bejönne velem, de még eddig nem gondoltam rá kit is fogok "ugrasztani" a fiúk miatt ha beindul a dolog.Akiknek van már (kicsi) gyereke és nincs a közelben nagyszülő hogy oldottátok meg?Férjetek otthon maradt velük?Rábíztátok őket valakire?Együtt mentetek aztán ők hazamentek apával?(Most arra gondolok, amikor úgy kell menni, hogy épp nem oviban-bölcsiben vannak a gyerekek-hétvége, este, stb).

2013. aug. 6. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam a mamával (én anyukámmal) volt. Előre tudtuk,hogy mikor kell bemennem így nem volt gond! Nincs egy megbízható szomszéd vagy egy barátnő a közelben akit szeretnek a gyerekek és rájuk tudod bízni,amíg bementek (ha hamarabb indul be a szülés)? Utána tud rájuk a párod is vigyázni!
2013. aug. 6. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Férjem vigyázott a kétévesünkre. Én így voltam nyugodt. Elsőnél együtt voltunk, de a gyerek megszokott környezete, biztonsága nekem megnyugtatóbb volt, mint hogy ketten legyünk a kórházban.
2013. aug. 6. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Progis császárom volt,8-ra kellett menni,bébiszitter jött,mi mentünk,férjem maradt velem végig,bébiszitter estig volt,este férjem haza,reggel jött megint a bébiszitter,férjem be hozzánk,és igy ment 4 napig,akkor engedtek haza.

A bébiszitter egy utcával arrébb lakó anyuka hasonló korú gyerekkel,aki máskor is vigyázott már a nagyobb gyerekünkre,így nem volt gond.Ha mégis beindult volna hamarabb a szülés,akkor akár éjjel is átvihettük volna hozzá a gyereket.

2013. aug. 7. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.