Monarch-programozott gyerekek? Valós-e az MK Ultra program?
Onnan tudom, hogy nem vagyok vak és látom, hogy mi folyik a médiában. Bizonyítékkal nem szolgálhatok, mivel (mily meglepő) nem férek hozzá a CIA titkos aktáihoz, de szerintem elég bizonyíték erre a TV és a benne szereplő sztárok.
Egyébként néhány MK programozott egyén - "visszaprogramozás" után - nagy nyilvánosság elé állt vagy könyvet írt az életéről és magáról a programozás folyamatáról, persze ezeket az embereket megpróbálják elhallgattatni, olyanról pedig álmodni sem mernek, hogy esetleg a mainstream médiában leadnák az esetüket.
Szerintem valós az MK-Ultra program.
Döbbenetesen érdekes szerintem, hogy az MK-Ultra programok után jelentek meg pl. az agykontroll és a szcientológia is.
LSD stb.
Szerintem létezik ezek között összefüggés.
Több szintje (mélysége) lehet a programozásnak... legjobb példa erre kb. az agykontroll nevű mozgalom.
Még egy infó:
érdemes elgondolkodni a "dzsedi" mondáson:
"AZ ERŐNAK HATALMA VAN AZ AKARATTALANOKON."
dzsedi, dzseddi, jd,jdd, id,
"A dzsedik elmetrükkjei."
Az "akarattalan" lényeket az elméjükön keresztül uralják.
(kb. ez a legkönnyebb módszer)
Kapcsolódó anyag:
a szcientológia TR-gyakorlatai (=kommunikációs gyakorlatai / tréningjei / drilljei),
különös tekintettel a TR8 és TR9 gyakorlatokra.
"40-es tónus / hangszín egy tárgyon"
"40-es tónus / hangszín egy emberen" (végrehajtva)
(=totális kontroll-, totális uralom gyakorlat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!