Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek egyértelműen...

Szerintetek egyértelműen császározni kell azt, aki csak 150 centi magas?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék csaszárt. Semmi nem is indokolja, a leleteim jók, baba is jól van. Várahatóan nem is lesz nagy baba. De ma azt mondta az orvos (aki nő, de még nem szült sose), hogy mivel csak 150 centi magas vagyok, ezért szerinte tuti megcsászároznak, és jobb is lenne el se kezdenem szenvedni a vajúdással, mert egy 150 centis nő ÚGYSEM TUD SZÜLNI. Szó szerint ezt mondta.

Nagyon megalázónak éreztem ezt a kijelentését.

Meg én nem is hallottam még arról, hogy a magasság lenne mérvadó. Tudom, hogy a medencét mérik, hogy ki tud-e férni a baba, de hogy csupán a magasság miatt küldjenek programozott császárra az számomra hihetetlen.

2014. okt. 10. 20:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nos, csak, hogy legyen pont a történet végén: Október végén megszületett a lányom. Nem egyeztem bele a programcsászárba, természetes úton akartam szülni, legalábbis megpróbálni. 33 óra intenzív vajúdás (rögtön 7-5 percesekkel kezdődött) és kb. 4 óra hosszás sikertelen kitolás után megcsászároztak. A kórház két ügyeletes orvosa is látott, ők is mindketten azt mondták, hogy túl nagy a baba hozzám képest, nem is a súlya, hanem inkább a hossz és a feje miatt, de az utolsó pillanatokig, egészen addig amíg teljesen el nem fogyott az erőm hagytak is küzdeni. De a baba nem tudott belecsúszni a szülőcsatornába. Hiába nyomtam minden erővel, nem sikerült. Mint kiderült, valóban túl szűk voltam a hozzám képest túl nagy babához. Az én gombóc lányom 3200 grammal, 50 centivel és 36-os fejkörfogattal született. Ilyen nagykobakú gyerekkel ott maradtam volna a szülőasztalon...
2014. dec. 18. 14:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok, minden jót, jó egészséget Neked és a lánykádnak! Gondolom, utólag már nem bánod, hogy így alakult! A lényeg az egészség! :) 17-es voltam
2014. dec. 18. 20:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

3-as voltam.

2014. dec. 18. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!