Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem éhgyomorra vagyok és...

Ha nem éhgyomorra vagyok és császároznak akkor mindenképp rosszul leszek utána?

Figyelt kérdés
Mára voltam/ vagyok kiirva, de eddig semmi. Ha hétfőig nem születik meg baba, akkor kedden reggel be kell feküdnöm és megcsászároznak. Doki annyit kért éhgyomorra menjek. Ne egyek ne igyak. De mi van ha keddig beindul szülés és megis császár lesz a vége de ettem előtte?
2014. okt. 9. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
En 1kor ebedeltem egy nagyot, aztan 4kor beindult a szules, 8kor csaszar lett a vege. Nem lett semmi bajunk.
2014. okt. 9. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a császár előtt 4 órával ettem, mert spontán beindult. Mondták, hogy hánytassam meg magam, nem tudtam, de míg vártam a császárra és vajúdtam, mindent kihánytam.
2014. okt. 9. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Megkerdezik, hogy ettel e es adnak hanyascsillapitot vagy gyomormosast kapsz. Az elso a valoszinubb.
2014. okt. 9. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sürgősségi császárom volt, este 9-kor, úgy hogy én semmit nem vajúdtam előtte. Egy rossz ctg miatt, azonnal toltak a műtőbe. Hogy hánykor ettem előtte, arra már nem emlékszem, kb 5 körül, szerintem. Nekem semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban és nem is voltam rosszul.
2014. okt. 9. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
1 órakor ebédeltem, majd elmentem és jól besütiztem. 3 óra 15 perckor vették ki a fiamat sürgősségi császárral, és senki meg sem kérdezte mikor ettem utoljára. Rosszul sem voltam utána.
2014. okt. 9. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Az altatas hanyast indukalhat, az pedig bekerul a legcsovedbe es eleszthetnek ujra. Ezert nem szabad enni, ha mutet van kilatasban.
2014. okt. 9. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Délután 5-kor szültem, kb. 3 körül ettem előtte. Nem volt semmi gond, amíg be nem kötötték a Contramal infuziót, utána sajnos kidobtam a taccsot. A nővérkék azt mondták, hogy amiatt hányok, nem a kajálás miatt. Sok sikert, könnyű szülést! :)
2014. okt. 9. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is mára voltam kiírva, de nálam sincs semmi. És nekem is azt mondta a dokim hogy ha hétfőig nem bújik ki akkor kedden be kell feküdnöm, bár nekem nem volt szó császárról, mi reménykedünk a természetes szülésben pedig két éve az első császáros volt.

Akkor mondták is hogy ha beindul a szülés (fájás vagy magzatvíz által) akkor ne egyek. Na de nekem hajnal 6-kor folyt el a magzatvíz, és én reggel mindíg nagyon éhes vagyok, úgyhogy ettem. Ki is kaptam. :-)

Aztán amikor este 7-kor vittek a műtőbe fájásgyengeség miatt, akkor mondta a doki, hogy mégiscsak jó hogy ettem reggel... :-D

Drukkolok nektek hogy kibújjon a baba még hétfőig, és akkor nem is kell majd ezzel foglalkoznod! :-D

2014. okt. 9. 21:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ. Első baba nekem 10 órás vajúdás után sürgősségi császárral született. Akkor logikusan ehgyomorra voltam hisz nem ettem 12 oraja. Ezért nem engedik hetfőnél tovább tul hordani babát.
2014. okt. 10. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!