Téli babának hazamenős ruhája?
Figyelt kérdés
Van egy puha mózesünk abban szeretném hazavinni ilyen:
és pólyánk is van , kettő együtt ok? és akkor pluszba mibe jöjjön haza?
2014. okt. 4. 17:32
1/5 anonim válasza:
Az en babam decemberi, ebben hoztuk haza: hosszubody, rugi, brutal meleg overall (kesztyus), sapi.Babahordozoba es ugy a kocsiba (autoban nem viheted mozesben).
2/5 anonim válasza:
Az én fiam januári. Hosszú body, hosszú rugi, jó meleg bundazsák, sapi. Így ment a hordozóba, és még egy jó meleg pléddel lett betakarva.
3/5 anonim válasza:
Kislányom november végi lesz. Rövidujjú body, plüss rugi, talán kis zokni, és téli overall, sapka. Ebben fogjuk hazahozni. Hordozóban, ha szükséges kis takaróval, de nem hiszem, hogy kelleni fog.
Szerintem a pólya nem jó megoldás. És ha autóval mentek haza, ebben a mózesben nem is szállíthatod a babát.
4/5 anonim válasza:
Azért ez függ attól is milyen lesz az idő. Mikor az én lányom született február elején 17 fok volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor a hordozóba viszem haza, azért gondoltam ezt a mózest mert hogy talán melegebb, de akkor pólya is kilőve nem baj van nagyon meleg bundás, kesztyűs overállunk is már. :) köszi a válaszokat
2014. okt. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!