Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE 2-n adnak takarot a...

A SOTE 2-n adnak takarot a babanak vagy azt is vinni kell?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy most mar vinni kell cumisuveget es ruhat a babanak, de a takarot elfelejtettem megkerdezni.
2014. okt. 2. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 3 éve szültem ott, akkor csak hazavitelhez kellett ruhát vinni. Se cumisüveg, se takaró, se ruha nem kellett. Csak pelus és kenőcs. Meg vagyok lepve. :)
2014. okt. 2. 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is meglepődtem, mert én két éve szültem ott és még akkor sem kellett semmi.
2014. okt. 2. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Idén januárban szültem ott. Nem kellett se takaró, se ruha. Kesztyű, sapka, pelus, popsikrém. Cumis üveg is van, de használhatsz sajátot.
2014. okt. 2. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Cumisüveget már nem adnak, és ruhát sem. Ezekről szóltak külön. Csak mivel ennyi mindent nem adnak már, felmerült bennem hogy talán takarót is kéne vinni, mégha nem is említették külön...
2014. okt. 3. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Te kitől tudod ,hogy ezeket kell vinni? Mikor fogsz szülni? Csak azért kérdezem mert 4 hét múlva fogok ott szülni és ezt nem tudtam:-) 2 éve még kaptunk ruhát,cumisüvget
2014. okt. 3. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:

A Ctg-n fognak adni neked is egy listat h mi az amit feltetlen vinni kell.

Kedden megyek ujra (ha addig nem bujik ki a kis holgy a pocakombol), akkor a takarora is rakerdezek.

Ket eve meg en is kaptam mindent... ;-)

2014. okt. 4. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is kaptam listát hogy vinni kell ruhát, cumisüveget stb. Én raktam be takarót is biztos ami biztos. Kedden megyek én is ctg 😊 és szintén 2 éve szültem amikor még nem kellett ezeket vinni.
2014. okt. 4. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, túlvagyok a CTG-n. Azt mondták hogy rossz volt a mosógép, azért adták a listát ruhával stb, de jelenleg azt mondják a csecsemősök hogy MINDENT vigyünk ami kellhet egy babának. Inkább vigye haza az apuka, minthogy ne legyen...
2014. okt. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!