Mennyit adtok és melyik megyében a nem fogadott orvosnak és a szülésznőnek szülés után?
Nem értem miért kell lepontozni azt, aki nem adott pénzt az orvosnak, szülésznőnek. Pénz nélkül is emberi módon bántak velem, pedig sürgősségi császár lett a vége.
Kettes voltam.
10-es vagyok, én sem értem, szerintem egyértelmű, hogy a fogadott orvosának ad az ember pénzt(hiszen valahol egy plusz szolgáltatást fizet meg, pl a bármikor rendelkezésre állás), az ügyeletesnek meg nem minden esetben.
Lehet, hogy valakinek az nem tetszett, hogy nem pontosan a kérdésre volt válasz, hiszen ott a fogadott orvosra kíváncsi a kérdező, de szerintem ezért nem kellene lepontozni bárkit is. Rá se ránts, szerintem tök hülyeség ez a pontozás, rég funkcióját vesztett.
Ki pontozott le? Azt hittem, hogy csak a kérdező tud lepontozni, én meg a kiírás óta most vagyok itt először.
Köszi a sok választ, hátha másnak is segítség lesz.
Békés megyében szültem, dokinak 20 e Ft, szülésznőnek 10 e. Egyik sem fogadott.
Viszont a kórházban, akiket kérdeztem, többsége semmit se adott. Itt meg az előző kérdéseknél 30 alattit alig olvastam. Ezért is érdekelt a megye.
ügyeletes doki: (császármetszés) 40000
két szülésznő volt ügyeletben: 2 * 10000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!