Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki fogadott orvost szüléshez...

Aki fogadott orvost szüléshez és a magánrendelésére járt, el tudta őt érni telefonon ha esetleg valami baj volt? A szülés megindulásakor mit mondott?

Figyelt kérdés
Az enyém kerek perec kijelentette se őt, se a szülésznőt ne hívjam csak jöjjek a kórházba, majd szólnak neki. Nekem ez elég fura.
2014. júl. 15. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én bármikor hívhattam.
2014. júl. 15. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert a kórház köteles őt értesíteni ha tényleg fentáll a szülés így nincs berángatva a doki meg a szűlésznò feleslegesen ha épp nem dolgozik. Sokszor van téves riasztás gondolom megunták a dokik így ha kórház szavára adnak csak. Bár hozzáteszem ha olyan a próbléma akkor hívhatod őket is pl nekem azt javasólta a szülésznòm ha fájásokat érzek hívjam éd megbeszéljük htudni akarja hol tartok mert úgy rendezi át a dolgait a kórházban másnap vagy aznap.remélem érted mit akartam ezzel mondani.36hkm
2014. júl. 15. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is a kórházból értesítik az orvost, nem a szülőnő hívja fel. Azért vezették ezt be, mert sok téves riasztás volt. Az én orvosomat nem is szívesen zaklattam volna, mert pont akkor indult be a szülés, amikor a magánrendelése volt. Így nekem kényelmesebb is volt, hogy nem nekem kell telefonálnom. Nem is hívták egyszerre, mert elfolyt a víz, de nem voltak fájásaim. Egyébként máskor ha hívtam, és tudta felvette a telefont, és segített. Szülés óta is így van. Múltkor pont fél órát diskuráltunk egy vérvételi eredményem miatt.
2014. júl. 15. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez nekem is fura. Én bármikor hívhattam őt is, és a szülésznőt is. Mikor elindult, rögtön a szülésznőt hívtam, aztán az orvost. A szülésznővel egyszerre értünk be, megvizsgált, felvett, szólt a dokinak a kórházból.
2014. júl. 15. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt,mondta,hogy menjek a sűrgősségi nőgyógyászatra és majd őt kiértesítik.

Oda is ért az utolsó egy órára,addig nem zargatták,csak mikor már finishben voltam :S Nem is tudom miért nem a szülésznőknek adjuk a nagy lóvét...

2014. júl. 15. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:

Enyémet bármikor lehetett hívni, sőt szólt ha a hétvégi házába ment, mert ott rossz a térerő, hogyha nem veszi fel a telefont, egyből írjunk smst is,mert azt tuti mindig megkapja.

Mondjuk a szülésen kívül más miatt nem kellet hívni, 2szer volt nem sürgős kérdésem, akkor írtam neki smst és arra is egyből válaszolt.

Azért elég nagy összeget otthagynak az emberek a magánrendelésen meg a borítékban, akkor legalább legyen már ott az orvos végig, ne az utolsó pillanatban essen be és kapjon 10 percért 100ezret.

2014. júl. 15. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Lehetett hívni, ha nem ért rá, akkor visszahívott, vagy mondta, hogy most nem alkalmas, később hívjam.

Sőt, ő a kiírt dátum előtt 6 héttel elutazott egy hónapra az USA-ba továbbképzésre. Ha kérdésem volt, írtam neki egy e-mailt, pár órán belül mindig válaszolt.

Szülésem éjjel indult be, olyankor nem akartam zargatni, a szülésznő hívta, amikor már két ujjnyi volt. Ott kicsit pánikoltam, hogy beér-e, kérdezgettem, hogy melyik kerületben lakik, mennyi idő, amíg beér.

De amennyire emlékszem, szerintem 20 perc alatt beért, gondolom ebben az átöltözés is benne volt. Szegényt sajnáltam is, mert aznap volt ügyeletes, majd másnap reggeltől is. Műtéti befejezés volt szívósan tapadó méhlepény miatt, úgyhogy 6 körül végzett (5 után született meg a baba), hétkor meg már reggeli eligazítás volt neki. Aznap benézett még hozzám műszak végén, hát szegény, mint a mosott szar....

2014. júl. 15. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Nalunk is a korhazbol hivtak oket.vasarnap hajnalban negyed ora alatt bent voltak mindketten.
2014. júl. 15. 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:

én bármikor eltudtam őt érni telefonon, igaz mindig akkor kerestem mikor tudtam hogy nincs rendelése. a bevonulással kapcsolatban nekem is azt mondta, hogy ne őt hívjam, hanem majd a szülésznők szólnak neki, amikor már kellően kitágultam. De ez valahol érthető, nálunk úgy néz ki egy napja, hogy reggel 8-tól a kórházban van, levezet vagy 4-5 szülést, délután megy a magánrendelésre és éjjel meg behívják ha szül valaki...nyilván nem akar feleslegesen bemenni a 9 órás vajjúdásodra.

de attól még fel kell vennie a telefont a terhesgondozás alatt, nekem csomó kérdésem volt és mindent meg is válaszolt telefonban.

2014. júl. 16. 07:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer hívtam egész terhességem alatt,mert elkezdtem görcsölni a 20 hét környékén,a mobilszám amit megadott azt az asszisztense vette fel,aki szülésznő mert így egyeztek meg,ha a dokinő műtőbe lenne.De sose a dokinő veszi fel.Teljesen ki akarja zárni a magánéletét és a munkáját.Kérdem én,akkor mire fizessek neki 80-100 ezer forintot? Végül a görcsök elmúltak a magnéziumtól és a pihenéstől,de a doki nem hívott vissza,csak a szülésznővel beszéltem.
2014. júl. 16. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!