Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem vagyok benne biztos, hogy...

Nem vagyok benne biztos, hogy jól döntök. Ti mit tennétek? Szülés indítás.

Figyelt kérdés
Ma vagyok 41 hetes, számolás szerint. Uh szerint 40, de kislány, tehát akár lehet tényleg 41 is. Tegnap befektettek, ma burokrepesztenek. 2 ujjnyira vagyok nyitva, már lassan 3 hete semmi változás. Magzatvíz kevés, lepényen látható a meszesedés. Ctg rendben. Belementem a burokrepesztésbe, de minél többet olvasok a szülésindízásról, annál bizonytalanabb vagyok. Ti mit tennétek? Engednétek? Vagy várnátok még egy picit?
2014. szept. 30. 08:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
indítás. Inkább, mint hogy bármi baja legyen bent a babának.
2014. szept. 30. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 39. héten indították, mert már megérett a bébi a születésre. Burokrepeszés volt. Én nem bántam, sőt! Hipp-hopp megszültem.
2014. szept. 30. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Na már biztos babázol:-))) (most olvastalak)

Én is indíttattam 40+5 hetesen és nem bántam meg. Ki kell már ilyenkorra jönnie!! Nem baj,hogy engedted, főleg kevesebb vízzel...

Mekkora a babus? Minden jót!!!

2014. szept. 30. 15:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) végül nem kellett indítani, mert már fájásokkal vártam a burokrepesztést :) ez így el is maradt, a baba pedig 3 óra alatt meglett 3650 gramm, 57 cm.
2014. okt. 1. 04:32
 15/17 Kelemen Szabina ***** válasza:
Gratulálunk!
2014. okt. 1. 06:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is!
2014. okt. 1. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
húúú, nagyon hamar meglett :) Gratula!!!
2014. okt. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!