Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindent megpróbáltunk, hogy...

Mindent megpróbáltunk, hogy meginuljon a szülés. Mit érthetnek ez alatt a mondat alatt?

Figyelt kérdés
Higy szabályozza ezt valaki? Egy cikkben olvastam, de az anyukának végül meg kellett indítani. Mit érthetett ez alatt?

2014. júl. 12. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak különböző szülésindító "praktikák", pl. a tonik ivás, a lépcsőzés, a szex, a bábakoktél… Nem is tudom, mit hagytam ki. :) Na, szóval aki már nagyon terminus közelben van, vagy már utána, az ilyenekkel szokott próbálkozni, hátha valamelyik beindítja a szülést. Van, akinél használ, van, akinél nem. De persze ez olyan, hogy nem lehet tudni, hogy nélküle mi lett volna… Én minden esetre nem hiszek benne, hogy bármelyik is használna, ha a baba még nem akar megszületni.
2014. júl. 12. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én alapból nem próbálnék ki ilyeneket hisz azért nagy a veszélye pl babakoktél a pici a magzatvizbe kakil ami fertőzést okoz nála.de amúgy jól leírta az első még talán annyi hogy csípőset szoktak még ennyi.35hkm
2014. júl. 12. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolso ez nem igaz babakoket a burok lazitassal egyben hatasos es veszelytelen erett mehszajnal 48 oran belul szulest indit
2014. júl. 12. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért nem kell lepontozni!!Amúgy meg mi van ha nem érett a méhszáj?? Jajj de okos emberek vannak itt komolyan!
2014. júl. 12. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Na nen csak én vagyok ilyen veleményen. Na de mindenki úgy veszélyedzteti magát és a picit ahogy akarja. Keress vissza régi kérdéseket aztán olvass.

2014. júl. 12. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Mint szakember en igy szoktam

41 het UH belso vizsgalat es meglazitom a burkot a mehszajtol majd irok fel babakoktelt 2 ek ricinus 200ml narancslebe es 3 kiskanal vodka vagy mas alkohol ez higitja a ricinust.

A ketto kombija 48 oran belul fajasokat produlkal.

Mekonium nem a babakokteltol van hanem sokszor a tulhordastol es a beindulo fajasoktol.

Ha a szules magatol indulna ugyanugy mek lenne mint koktel nelkul.

A fenti velemenyem ala tudom tamasztani tudomanyos kutatasokkal akit erdekel.

2014. júl. 12. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát én mindent kipróbáltam, napi több együttlét a férjemmel, lépcsőzés, nagy séták, kirándulások, stressz, bábakoktél 2 szer. Nagytakarítás stb. semmi nem indította be, sőt a kórházban már feltettek két és fél órára oxi terhelésre az sem indítottam be. A doki egy durva nagyon fájdalmas vizsgálattal újjal elérte, hogy kissé megrepedjen a burok és szivárogjon a magzatvíz 13 órát vajúdtam, végül megcsászároztak 4. gyermek.
2014. júl. 12. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Valoszinu tul koran inditottak vagy elszamoltak a terhesseget.
2014. júl. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!