Tatabányán. -n keresek magamnak orvost (terhesgondozás +szülés 12hkm) kit ajánlanátok; és kit nem?
Viszonylag rugalmasat szeretnék; akihez lehet fordulni az ügyes -bajos kérdéseimmel; aki szakmailag tökéletes; de emberként kezeli a kismamáit.
Nem bánnám ha nem lenne hororisztikus az ár... Ez ügyben megköszönném hogy kb. mennyi a terhesgondozás és a szülés náluk.
Lollok dr a nagy favorit nálam; de nem ismerem azokat akiket ajánlani szokott.
Még Máté dr is nagyon szimpatikus; de olyat is hallottam hogy nem igazán vállal szülést.
Természetesen priviben (is) várom a részleteket; nem akarok névtelenül én sem másról írkálni.
Azt szeretném; ha nem vinnék el majd tőlem a babát megfigyelésre ha egyébként ez nem indokolt; illetve hogy pl. akkor vágják el a köldökzsinórt ha már nem pulzál... A gátmetszést (nem annyira szeretném; nyilván ha muszáj akkor muszáj) már meg sem merem említeni...
Bp.-n ez normális; nálunk a frász is kiveri őket az ilyen kérésektől. Na ezért is lenne fontos egy orvos akivel lehet ilyesmiben alkudozni...
Szia!
Molnár főorvos úr vagy a Kazár doki szerintem jók!
Sok sikert és sok boldogságot!
Pazárról nagyon megoszlanak a vélemények; de nekem igazából szimpi. A Máté dr lenne az ideális; viszont ő meg úgy hallottam; nem vállal szülést :-(
Még a Málik dr-t ajánlották; de őt nem ismerem. Talán még a Pödör dr-t. Árakat tud valaki írni (priviben akár)? Terhesgondozás; és szülés. ÉS hogy a szülést mikor szokás kifizetni! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!