Szülés után abba a 6-hétbe nem is lehet nemi életet élni?
Ès mivan ha nem lehet és valaki mégis él nemi életet?!
Fontos azt betartani?
Éppenséggel lehet, de nem ajánlott.
Lehet nem lesz semmi bajod. De lehet, h lesz.
Mivel az egész méhes egy nagy nyílt seb, ki van téve kórokozóknak. Ha valami durva fertőzést szedsz össze esetleg, akkor meg baj lehet belőle.
A te döntésed, betartod-e az orvosi utasítást.
Vagy fertőzés miatt rá kell húznod még pár hetet, vagy durva esetben már nem lehet több gyereked, stb.
Igen fontos!
Pont azért, amiért az első is írta.
Mert belülről a szervezetnek regenerálódnia kell, sebeknek kell begyógyulnia. És sokkal nagyobb ilyenkor a fertőzésveszély is.
És én már szültem, ráadásul nem is természetesen, hanem császárral. És hogy őszinte legyek, bármennyire is fel voltam izgulva és figyelt rám a férjem, egyáltalán nem volt túl jó az első alkalom. Bizony kicsit fájdalmas volt.
Akkor szerinted mondjuk a szülés után egyből milyen lesz? Pláne egy természetes szülés után?
De te tudod. A te életed, a te tested...
A behatolás kerülendő, pettingelni lehet. Ahonnan a méhfalról leválik a lepény ott marad egy nagy seb, és a ferőzésveszély miatt nem lehet semmit a hüvelybe tenni.
A sebgyógyulás átlagosan 6 hét.
Nem biztos, hogy annyira fáj. Az első gyereknél nagy sebem volt, 6 öltéssel, akkor nem volt annyira jó az első. A másodiknál vágás nélkül megúsztam, minimális repedéssel, kedvem is hamarabb lett, meg nem is fájt.
Nekem pl majdnem napra pontosan 6 hétig tartott mindenestül a gyógyulás, így azt kivártuk.
De ha ovszerel csinàljuk? akkor sem?
mert akkor elvileg nem kaphatokel semmit! vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!