Szent István kórházban, dr. SZékely István vagy dr. Boiskó Klára?
én nem tudok tanácsot adni az orvosok terén. de látatlanban én férfihpz mennék mert nem szeretem a női nődokit
de sztem legyen doki aki levezeti s szülést ha nem is jársz hozzá végig. volt már rá példa hogy baj lett volna ha nincs fogadott orvos...
én jártam mind a kettőnél de végül is egyiket sem választottam.
Boiskó Klára doktornőhöz semmiképp nem mennék, velem elsőre nagyon nem volt kedves. a babákat látszik hogy nagyon szereti de nem bíztam volna meg benne, főleg hogy amikor 12 hetesen kérdeztem hány hetesen jöjjek legközelebb azt mondta hogy a 30-on... szóval kapásból kihagyta volna a terheléses cukrot és az afp-t...
Székely doktor urat inkább választottam volna, ő kedves volt, pedig épp egy szülésről esett be, végül azért nem ő lett mert nem válaszolt az emailemre amiben megkérdeztem járhatnék e hozzá :-D de ha az emberi tényezőket nézzük egyértelműen őt ajánlom!
Hopp, az előző privátba ment, de azért ide is leírom. Én pont ma voltam Kláránál viszgálaton, de nagyon keser
szájízzel távoztam. A nő nemhogy nem kedves, de egyenesen hideg, rideg és türelmetlen. Sőt le is cseszett elég keményen, amiért uh közben felemeltem a fejem. :( Én értem, hogy nem barátkozni megy oda az ember lánya, de azért igazán rám nézhetne, hogy lássa kit is vizsgál...Én nagyon csalódottan távoztam tőle. Bár tény, sok jót hallottam róla, de én nem megyek több é hozzá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!