Melyik a jobb közgazdasági SZKI? Keleti Károly, Károlyi Mihály, Szent István, Teleki Blanka, Leövey Klára? Kéne a nagyon gyors válasz! Ha tudnátok érvelni az nagyon jó lenne!
Figyelt kérdés
NAGYON KÖSZÖNÖM!2013. nov. 12. 20:04
1/9 anonim válasza:
Keleti, oda jártam, egyszerűen imádtam, most a BGF-re járok pénzügy számvitel szakra :)
2/9 A kérdező kommentje:
Nyekbe?
2013. dec. 15. 19:32
4/9 A kérdező kommentje:
Milyen az osztály közösség?
2013. dec. 15. 20:45
5/9 anonim válasza:
szerintem nagyon jó, mindenki ismer mindenkit
szerettem odajárni
sok érdekes programot szerveznek a diákoknak
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még azt szeretném kérdezni, hogy hány ponttal vettek fel?
2013. dec. 16. 21:44
7/9 anonim válasza:
fuhh, az már nagyon rég volt :D
úgy rémlik, hogy amikor felvételiztem anno, akkor még nem volt kötelező a központi, így 4,5-s átlaggal simán bekerültem a normál osztályba, de mivel nyekre akartam menni, megírtam a szintfelmérőt, és bekerültem oda
most sajnos nem tudom, hogy működik a felvételi, de azt hiszem nemsokára megint lesz nyílt nap a suliban, ha érdekel menj el :)
8/9 anonim válasza:
Meg tudnátok mondani az István az merre van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!