Nem vagyok benne biztos, hogy jól döntök. Ti mit tennétek? Szülés indítás.
Szia, szerintem mindenképpen engedd, veszélyes a túlhordás, még ha minden rendben látszik.
3-ból 2 gyermekemnél indítottak, túléltük, kicsit nagyobbak a fájások oxitocinnal, de a baba érdekében muszáj, nekem a 3-at indították legutóbb a 41. héten, látszólag minden rendben volt, aztán szüléskor derült ki, ő is belekakált a magzatvízbe már, hajszálon múlott hogy nem kapott egy súlyos fertőzést.
Gondolj arra, hogy ott leszel a szülőszobán az első perctől, kicsit nehezebb, mert nem járkálhatsz vajúdás közben, de jó kezekben lesztek, az indított szülésnél végig figyelik a babák szívhangját, ha lelassulna, rögtön közbelépnek, bármi van kéznél az orvos.
Én így utólag tudom nem várnék egy percet sem!!!
Mielőbbi gyors szülést és jó egészséget a babának!
Köszönöm szépen, megnyugtattatok.. Nem tudom miért jött rám hirtelen a para :)
Az orvosom mondta, hogy az ő tapasztalata szerint a kislányok általában kisebbnek tűnnek uhn, ezért írtam, de nem értek hozzá, igazából nem is lényeges, csak próbáltam minél teljesebb képet adni a körülményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!