Elég durva szülés utáni depresszióm van! Mikor leszek jobban?
Sürgősen fordulj pszichiáterhez, kórházba kell feküdni gyógyszerbeállításra! A te esetedben ez most kötelező és életmentő! A szülés utáni depressziónak hormonális és idegrendszeri okai vannak, aminél nem a pszichoterápia az elsődlegesen választandó kezelési mód. Mondom ezt neked pszichológusként, aki a legritkább esetben javasolja a gyógyszert. Viszont ez az az állapot, ahol most muszáj! Nem örökre, hanem átmenetileg.
Be kell feküdni, rendbe fognak hozni!
Borzalmas amit írsz...
én hasonlóan voltam mint te...azaz ez durva kijelentés én csak napi szinten sírtam, az első napokban estem kétségbe hogy én ezt nem bírom csinálni...nem nem akarom csak nem vagyok készen...ez 3hétig tartott addig megkértem a párom maradjon itthon, mert csak akkor jött rám mikor egyedül voltam...azt igazán az segített hogy egyedül maradtam a picivel. azóta minden rendben, szoktam feszült lenni de inkább csak az álmosságtól de picit sose "bántottam" miatta. és mikor feszült vagyok csak ránézek a fiamra és látom milyen gyönyörű és tudom csak én kellek neki (meg az apja), ez erőt ad és elmúlik minden feszültség és újra mosolyogva nézek rá hiába aludtam csak 2-3órát 48óra alatt :)
remélem rendbe jössz, mert így nem csak a gyerekedet veszíted el de a férjedet is...végülis a közös gyereketeket bántod. szőrnyű hogy van ilyen.
Nem tudnál dolgozni és a férjed maradna a babával?
A többi meg ugyanaz, amit előttem leírtak sokan, gyógyszer és szakember kell.
Akarod, hogy másképp legyen, tudd szeretni? Vagy a régi életedet akarod vissza? Van még esélyed, hogy jó anya légy, de gyorsan kell változnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!