Mit tegyek? Van jó megoldás?
Először is ne foglalkozz az ilyen parasztokkal!
Tudod, tipikus magyar mentalitás, ha nekem nincs dögöljön meg a szomszéf tehene is...
Én átolvasnám a szerződést a helyedben, és ha benne van, hogy nem emelhetnek árat, akkor azt kell fizetned, amennyi akkor volt amikor aláirtad.Az van elvileg, hogy minden szerződés vagy adott dátummal, vagy ha ilyen nincs akkor az aláirástol érvényes, szoval igy elvileg az eredeti árat kléne fizetned, hacsak nem tartották meg a változtatás jogáz.De egy jogi fórumon kérdezz rá, nekem mindig válaszolnak hamar!!
mennyi volt az ár?És mennyi lenne az uj?Magánklinika?Vagy csak a dokid tarifája?Vagy ebben benne van az övé is?
Mindenki szeretné, ha minden a legnagyobb rendben menne.
Nézz utánna, aztán ha a régi árat kell fizetned, ne mondj elore semmi, ha megszutél kifizeted, ha meg kérdezik h miért ennyi akkor mondod h igy van hivatalosan...De azért jo lenne utánnajárnos, pont ezért.Lehet, hogy kifizetnéd feleslegesen, kozbe meg a régi ár vonatkozna rád, csak tartják a szájukat, hátha kifizeted.
Ne szolj elore semmit, nem kéne hogy amiatt legyen más a bánásmód..Elég szomorú, hogy itt tartunmk.nekem is van saját doki meg szülészno, de a kh-ba járok rendelésre, nem kér soha poénzt és nem horror áron van a tarifája, sot nem is mondja elore sose, hogy ilyen irányú elvárása lenne.Mindenki annyit ad, amennyit tud!
Valamkinek fontos a biztonság és ez itthon pénzbe kerül!!
Akinek nem az az meg ne járjon osztani az eszet, hogy ő mintaanya, és az a hülye, aki inkább fizet, csak biztonságban legyen(foleg ha megteheti)
Minden jót!
Megirhatnád, hogy mi volt!!
Szintén 34 h km
Am melyik város?
Énnem vilégos az egész.
Hol szülsz, magánkórházban.
Milyen szerződést írtál alá?
Mert én simában szültem, eljártam a dokim )ov főorvos)mgagánrendelésére, ott fizettm 7 ezret/alkalom, voltam összesn 5x ha jól emlékszem.
Utolsó hónapban a kórházban találkoztunk hetenként a ctg miatt, ott nem fizettem.
A szülés után adtam 20 ezret, de önszántamból a doki nem kért semmit(mint ahogy sok doki pofátlanul megmondja, hogy mennyit kér.
Köszönöm mindenkinek tudjátok a negatív véleményből is lehet tanulni talán igaza is van és nem lett volna ennyire bonyolult a helyzet egy állami kórházban.Ez Pesten van az ár tartalmazza a szülést és benntartózkodást 4 napig,teljes ellátás van minden felszerelést ők biztosítanak.Ezt a szerződést akkor írtam alá amikor a doki megállapította a terhességemet és megbeszéltük nála fogok szülni,ő elmondta mennyit kell a kórháznak fizetni.Nekem tetszett a dolog mert egy hihetetlen jó kórház mindenki kedves,rendes,tiszta,jól felszerelt és alternatív módok vannak.A dokit hívhatom bármikor mindig felveszi és bármikor mehetek a rendelőjébe mert fogad.A lényeg neki külön a szülésért nem kellene fizetni hiszen minden alkalommal a vizsgálatokért fizetek.Így csak a kórházi ellátás marad de persze csak adok egy keveset a dokinak hiszen végig ott lesz velem ami szintén benne van a szerződésben.
Konkrétan a szerződés szövege úgy szól hogy elfogadom a kórházi szolgáltatás díját valamit az orvos tisztelet díját és megfizetem azt.Konkrét összeget nem említenek.Azt gondolom meg tudunk egyezni csak olyan rosszul esett hogy ez így működik,mert az emelés annyi mint a teljes összeg fele.Ha belegondoltok ez nagyon sok.Azért ragaszkodtam ehhez az orvoshoz és kórházhoz mert itt találták meg a betegségemet és itt segítettek előtte hónapokig jártam a kórházakat volt már 4 orvosom senki nem tudott mondani jókat ahányan voltak annyi betegséget mondtak a kezelések sikertelenek voltak,pedig nekik is adtam némi pénzt igaz nem ekkora összegeket.Most mikor tudtam mi a baj megnyugodtam és minden bizalmam ebben a kórházban és dokiban van.De miért is lenne minden tökéletes....köszönöm a tanácsokat utána fogok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!