Mi a megoldás ilyenkor?
Ha látogatási tilalom lesz szülésnél, apa bent lehet szülés alatt? Nagyon pánikolnék ha nem lenne bent. Első baba. 37 hetes.
és ha nincs fogadott dokim Attol még lehet apás szülés?
köszönöm.
Ezt mindenképpen a kórházban kérdezd meg. Nálunk bent lehet, de csak ha legalább 2 hete oltatta magát. És erről a háziorvostól kell is egy igazolást vinni, hogy már kialakult a védettség.
De van olyan kórház is, ahol még így sem mehet be apuka. :(
jajj én is nagyon félek ettől,Ha nincs fogadott doki akkor is lehet apás szülés,nekem is az lesz!
könnyü szülést!
38hetes km
Szia!
Én is látogatási tilalomba szültem a 4.gyerekemet 2009 decemberébe.Akkor volt a H1N1.Ráadásul abban a kórházban feküdtek a kismamák élet-halál között az intenzíven.
(Nem a szülészeten).Az apukát beengedték a szülésre,de utánna márcsak akkor találkoztunk mikor hazamentünk.Utánna már senki nem mehetett be,még a babát megnézni se.Így csak itthon csodálhatták meg!
Kicsit rossz volt,mert mi se így terveztük,de kedden született délbe s én már csütörtökön itthon voltam.
Minden jót és könnyú szülést!
4 gyerkőc anyukája
Tavaly látogatási tilalom idején szültem Veszprémben. Egy bonyolult helyzet volt az egész...
A férjem nem lehetett bent, hiába volt beoltva. Viszont szülés után megoldották a nővérek, hogy apa megnézhesse a picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!