Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a megoldás ilyenkor?

Mi a megoldás ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha látogatási tilalom lesz szülésnél, apa bent lehet szülés alatt? Nagyon pánikolnék ha nem lenne bent. Első baba. 37 hetes.

és ha nincs fogadott dokim Attol még lehet apás szülés?

köszönöm.

2011. jan. 27. 08:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát nem mindegyik kórházi dolgozó van beoltva,nem értem én ezt!De szerintem megint csak a média kapta fel ezt a dolgot!!!
2011. jan. 27. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos média-felhajtás az egész. Mert más kérdés az, hogy nem engednek be a babás osztályra senkit, hiszen az ő immunrendszerük még jóval védtelenebb. Ne is legyen ott átjáró ház. De éppen ebből kifolyólag nálunk eleve senki (még az apuka sem) mehet be a csecsemő osztályra. Még akkor sem, amikor nincs influenza. De az, hogy még a szülőszobára sem engedik be sok helyen, az szemétség. Hány eü dolgozó nincs beoltva? Egy szülőszobán pedig megfordul pár ember - doki, szülésznő, nővér, csecsemős nővér, takarító nő.

Én sem oltattam be magam, nem is fogom. És így megyek szülni. A szülőszobán szerintem a férjem lesz az egyetlen, aki be van oltva. :)

2011. jan. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!