Mit tegyek? Van jó megoldás?
szerződésben benne volt, hogy árat emelhetnek? mert ha ez nem volt benne, akkor rád az eredeti ár fog vonatkozni, arról kötöttél szerződést.
ha benne volt, akkor sajnos nem nagyon tudsz semmit tenni... :(
Fizess, mi mást tudsz csinálni? Pár héttel a szülés előtt neki állsz hőzőngeni, meg fenyegetőzni? Mire tisztáznátok a kérdést már meg is szülsz.
Hát igen, így jár a szarka ha nagyot akar de nem bírja a farka.
Már mire lennék irigy? A kérdező eszére? 6 héttel a szülés előtt ilyen helyzetbe keveri magát? Ha nem tud fizetni, hol fog szülni, egy kórházban az ügyeletesnél, mert komoly orvos nem vállalja el 34 hetesen. Ráadásul ki dobta az ablakon a pénzt, amit nehezen spórolt össze?
Ha meg neki áll veszekedni, hogy fognak szegény csórikámra nézni egy magánklinikán?
Mondjuk még vehet fel kölcsönt magas kamatra.
És mindezt miért? Tisztán nagyzolásból. Mert ne mondd nekem, nem tudott volna egy rendes állami kórházat keresni, egy megfizethető orvossal?
De amúgy eszednél vagy,hogy egy 34 hetes terhesnek így nekirontasz?B@zd meg azért jussson már eszedbe,hogy szerencsétlen csaj is csak ember aki jót akar a gyerekének.
A pénzt ki kellett már fizetned?Ha nem akkor fogd meg magad és menj el egy másik dokihoz,szerintem igenis át fogja venni,de ha nem akkor ügyeletesnél sem vészes szülni,mert nem a doki a fejes hanem a szülésznő.Adsz előtte neki pénzt és máris kedvesebb lesz hidd el.Sajnos így működik ez nálumk.Lehet lepontozni,de tudom...ott mozgott drága jó anyám:)
Nagyon szorítok érted és ne aggódj,minden rendben lesz:)
Azokra akik meg ilyen parasztok mint ez itt,ne figyelj,engem szülés után egy héttel leordítottak,csak mert vki kiírta,hogy vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!