Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? Van jó megoldás?

Mit tegyek? Van jó megoldás?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal nem vagyok gazdag ember de elhatároztam hogy fizetek a szülésért az ellátásért mert sajnos több negatív dolog történt velem és félek.Úgy gondoltam ha fizetek akkor mindent megtesznek azért hogy nyugodtan tudjak szülni és a félelem legyőzésében is segítenek.Az elején rákérdeztem mennyi lesz a végösszeg amit sikeresen össze is gyűjtöttem lassan szülni fogok,majd jött egy hír hogy megemelték a tarifát az év elején ami akkora összeg hogy nem fogom tudni kifizetni.Aláírtam egy szerződést a dokival de ez esetben mi a teendő?Hétfőn megyek az orvoshoz és nem tudom mit mondjak?Miért teszik ezt az emberrel??Csak az mehet magán kórházba akinek rengeteg pénze van,mert az számíthat esetleges áremelésre és nem kell félnie??Itt álok 34 hetesen és kellemetlen ez az egész.Én hibáztam ugye,sokat akartam........
2010. jan. 21. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szerződésben benne volt, hogy árat emelhetnek? mert ha ez nem volt benne, akkor rád az eredeti ár fog vonatkozni, arról kötöttél szerződést.

ha benne volt, akkor sajnos nem nagyon tudsz semmit tenni... :(

2010. jan. 21. 16:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Elolvastam a szerződést és abban nincs fix ár leírva,de még az emelés előtt írtam alá.Remélem igazad lesz.
2010. jan. 21. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Fizess, mi mást tudsz csinálni? Pár héttel a szülés előtt neki állsz hőzőngeni, meg fenyegetőzni? Mire tisztáznátok a kérdést már meg is szülsz.

Hát igen, így jár a szarka ha nagyot akar de nem bírja a farka.

2010. jan. 21. 17:02
 4/16 anonim ***** válasza:
első vagyok. te nagyon gonosz ember vagy. és valszeg magyar-betegségben is szenvesz: irigységnek hívják.
2010. jan. 21. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
11%

Már mire lennék irigy? A kérdező eszére? 6 héttel a szülés előtt ilyen helyzetbe keveri magát? Ha nem tud fizetni, hol fog szülni, egy kórházban az ügyeletesnél, mert komoly orvos nem vállalja el 34 hetesen. Ráadásul ki dobta az ablakon a pénzt, amit nehezen spórolt össze?

Ha meg neki áll veszekedni, hogy fognak szegény csórikámra nézni egy magánklinikán?

Mondjuk még vehet fel kölcsönt magas kamatra.

És mindezt miért? Tisztán nagyzolásból. Mert ne mondd nekem, nem tudott volna egy rendes állami kórházat keresni, egy megfizethető orvossal?

2010. jan. 21. 17:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,gondoltam hogy megosztom a véleményt de én megdolgoztam minden fillérért és nekem is jár szerintem az ami másoknak.Nem irigyek az emberek csak nehogy másnak jobb legyen.
2010. jan. 21. 17:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem nagyzolás ez hanem beteg vagyok és félek sok sikertelen kezelés van mögöttem és a babára is több évet vártam.Köszönöm szépen jól esnek ezek a szavak,tudom buta vagyok meg ilyenek de a lényeg nem másnak kell megoldani csak gondoltam itt olyanok vannak akik nem bántják az embert.
2010. jan. 21. 17:17
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem bántani akartalak. De hat héttel a szülés előtt nem tudsz mit tenni. Ha megbízol az orvosodban, kérdezd meg az ő véleményét. Mégha a terhesség elején járnál, látnám értelmét a szerződést olvasgatni meg minden. De így közvetlen a szülés előtt?
2010. jan. 21. 17:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyen bunkó emberek vannak itt!!!! :S Ha nincs benne a szerződésben az, hogy előfordulhat emelés is, akkor neked azt az összeget kell kifizetned, amit veled aláiratott. És miért dobta volna ki feleslegesen a pénzét? Azt írja, hogy össze gyűjtötte, gondolom félre tette. Még ha nem is szülne annál az orvosnál, akkor is nagyon jó helyen lenne, mivel a kisbabájára költi az egészet! Normális ember módjára nem lehet válaszolni? Vagy te tele vagy pénzel, ezért írogatsz ilyen könnyen ilyeneket? Vagy tényleg irigy vagy a kérdezőre? UTÁLOM az ilyen embereket, eltom képzelni, hogy milyen családban nevelkedtél.....
2010. jan. 21. 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:

De amúgy eszednél vagy,hogy egy 34 hetes terhesnek így nekirontasz?B@zd meg azért jussson már eszedbe,hogy szerencsétlen csaj is csak ember aki jót akar a gyerekének.

A pénzt ki kellett már fizetned?Ha nem akkor fogd meg magad és menj el egy másik dokihoz,szerintem igenis át fogja venni,de ha nem akkor ügyeletesnél sem vészes szülni,mert nem a doki a fejes hanem a szülésznő.Adsz előtte neki pénzt és máris kedvesebb lesz hidd el.Sajnos így működik ez nálumk.Lehet lepontozni,de tudom...ott mozgott drága jó anyám:)

Nagyon szorítok érted és ne aggódj,minden rendben lesz:)

Azokra akik meg ilyen parasztok mint ez itt,ne figyelj,engem szülés után egy héttel leordítottak,csak mert vki kiírta,hogy vagyok

2010. jan. 21. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!