Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés János kórházban?

Szülés János kórházban?

Figyelt kérdés
Minden érdekel: orvos, szülésznő milyen volt? Baba velem maradhat? Volt választott orvos? (nekem nem lesz, lesz ebből hátrányom?), Mit kell vinni? Van külön vajudó szoba? Minden ami eszedbe jut írd meg nekem légyszi!!!!

2014. szept. 27. 20:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
Férjem mentősökkel dolgozik, sokat járnak be oda - szakmai körökben csak halálkórházként emlegetik...
2014. szept. 27. 21:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első vicces kedvében van. Biztos összekeveri a Péterfyvel.

A Jánosban a szülőszoba és a szülészet jó. 2 éve szültem ott. Kádas egyágyas szülőszoba van ez a vajúdó is egyben. Lehet vízben vajúdni. Az mindig hátrány, ha nincs fogadott doki és szülésznő, ezt én is éreztem. Dokim volt, de szülésznőm nem. Legközelebb fogadok. Fizetős szobában voltam szülés után, olyan volt, mint egy szállodában. A baba ott lehet éjjel is, de be is lehet vinni a csecsemőosztályra. Nappal többször be kell vinni a babát vizsgálatokra, este a fürdetésre, ezt elmondják majd.

Picinek kell vinni köldökápoláshoz alkoholt és hintőport, pelenkát, popsikrémet, törlőkendőt. Van szülésre felkészìtés ott mindent elmondanak.

2014. szept. 27. 21:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatokat várok szüléssel és a szülészeti osztállyal kapcsolatban!
2014. szept. 27. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Az orvosom most ment at. En meg nem ott szultem, de szerinte szepen fel lett. Az en dokim nagyon profi, a tobbirol nem tudok nyilatkozni.
2014. szept. 27. 21:34
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
ujjitva :)
2014. szept. 27. 21:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
10 honapja szultem, senkinek nem fizettem es 120% ig elegedett voltam. Tiszta szivembol jivanom nekik h Isten fizesse meg nekik, mert sajnos en nem tudtam.
2014. szept. 27. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapja szültem ott, fogadott dokival, fogadott szülésznővel.

A doki profi volt nagyon. A szülőszoba csodálatos hangulatú, saját fürdővel, vajúdó káddal, labda is van.Zenét lehet vinni.

Alapítványi szobában voltam utána, az is szuper. A baba bent lehetett velem. Külön vajúdó nincs, az a szülőszobán történik. A szülésznő homeopata, így ez még külön plusz volt, sokat segített. Más nem jut eszembe, de kérdezz nyugodtan.

2014. szept. 28. 09:05
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Három hónapja szültem ott, igaz császármetszésem volt. Volt fogadott orvosom, szülésznő nem, de ebből nem volt hátrányom. Alapítványi szobáról nincs infóm de jókat hallani róla. A baba veled lehet, nekem csak pelenkát, textilpelenkát popsikrémet és kiskesztyűt kértek. A honlapon nagyon jó lista van hogy mit érdemes a szülőszobára ill. a gyerekágyas osztályra pakolni én ezt vettem alapul a csomagolásnál. Remélem tudtam segíteni! Könnyű szülést! :)
2014. szept. 28. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
20 hónapja szültem a Jánosban, ügyeletes orvossal és dúlával. Fogadott szülésznőm volt, de végül nem jött. Semmi hátrány nem ért azért, mert nem fogadtam orvost.Nagy előnye a kórháznak, hogy be lehet vinni egynél több kísérőt, így nem kellett választanom a férjem és a dúlám közül, mindkettő nagyon jó is volt, hogy ott volt. A szülőszoba szép és a lehetőségekhez mérten otthonos. Baba veled maradhat ha nem volt gátmetszés, tehát nem kell varrjanak, különben a varrás idejére elviszik inkubátorba. A gyermekágyas időszak egy rémálom volt, kevés nővér van, és azt se mindet érdekli, hogy kivel mi van. Konkrétan: ha nem jársz a nyakukra a gyógyszeredért, nem kapod meg... stb...
2014. szept. 28. 21:09
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Én az elsőt magánklinikán szültem és ott is csak akkor láttuk a nővért, amikor injekció volt. A másodikat szülni a Jánosban tervezem.

Megmondom őszintén nekem nem hiányzott, hogy a nővér a nyakamra járjon...

2014. szept. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!