Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott dokik tényleg a...

A fogadott dokik tényleg a szülésnél vannak ott nem a vajúdásnál? Akkor ki az epidurális érzés telenitést? Szülész nő adhat?

Figyelt kérdés

2014. szept. 24. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A doki csak a kitolásnál van ott.
2014. szept. 24. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

6-ossal egyetértek. Engem is lehet lepontozni.

Én halott babát szültem, minden fájdalomcsillapítás nélkül, idő előtt pár héttel, nem pár hetes embriót, akit sokan babának neveznek.

Szóval egy élő gyerekért bírd ki, bármennyire is fáj!

2014. szept. 24. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Mi konkretan a kitolasra ertunk be.ketpercesekkel.vasarnap hajnal...ugyeletes szuleszno mondta h nem biztos h beer a doki.negyed ora alatt ott volt a szulesznovel egyutt.3,5orasra sikerul a kitolasi szakasz.vegig ott volt.fogta a labam:-)en meg markoltam a combjat:-D:-D:-D:-Dlegalabbis remelem azt....:-):-):-):-):-)
2014. szept. 24. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Mi ez a baromság, hogy ha a szex jó volt, meg a gyerekért, meg ha én kibírtam, te is bírd ki?!

Nem a középkorban vagyunk basszus, miért kéne kibírni a fájdalmat, ha van lehetőség a fájdalomcsillapításra? Kinek jó az? Aki emellett érvel, az a fogát is érzéstelenítő nélkül húzatja?

Egyébként nem csak az aneszteziológus epidurálhat, néhány szülészeten a szülészorvos adja be. Kórházfüggő, az mondjuk biztos, hogy nem a szülésznő fogja beadni, és nem is biztos, hogy rendelkezésre áll, ha előre nem fixáltad le. Ez is a kórház felszereltségétől, ellátottságától függ. Ha szeretnél, mindenképp tájékozódj előtte, hogy abban a kórházban hogyan szokás.

2014. szept. 24. 22:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért mert te halott gyereket szültél,én ne kérjek epidurált??? Ha fogok kapni nem vagyok olyan "igazi " nő mint te? Attól még nem szerethetem a babámat mert a szex jó , a szülés pedig fáj? Nem véleményt kértem!! Szarok az "ilyen" hozzá szólók fejére sőt a szátokba!!! A többieknek köszönöm ! :)
2014. szept. 25. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Jo kid anyuka leszel ilyen beszed stilussal. :)
2014. szept. 28. 18:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Ki kell tudni hozni az emberből.... Te pedig jó anya lehetsz ilyen rossz indulattal a lelkedben :)
2014. szept. 28. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért az úgy érdekes, hogy 72% lepontozta a válaszomat, de arra már senki nem vette a fáradságot, hogy indokolja is, hogy mitől olyan haszontalan, amit írtam...
2014. szept. 29. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia, nekem volt dokim is meg szülésznőm is, és a szülésznőm végig ott volt velem a vajúdás alatt, a férjemmel segítettek, hogy minél könnyebb legyen nekem, a dokim meg kb. 10 percenként jött megnézni, hogy haladunk, hogy vagyok, hogy halad a szülés. Úgyhogy én vagyok az ellenpélda. Szuper orvosom van.
2014. szept. 29. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!