A fogadott dokik tényleg a szülésnél vannak ott nem a vajúdásnál? Akkor ki az epidurális érzés telenitést? Szülész nő adhat?
6-ossal egyetértek. Engem is lehet lepontozni.
Én halott babát szültem, minden fájdalomcsillapítás nélkül, idő előtt pár héttel, nem pár hetes embriót, akit sokan babának neveznek.
Szóval egy élő gyerekért bírd ki, bármennyire is fáj!
Mi ez a baromság, hogy ha a szex jó volt, meg a gyerekért, meg ha én kibírtam, te is bírd ki?!
Nem a középkorban vagyunk basszus, miért kéne kibírni a fájdalmat, ha van lehetőség a fájdalomcsillapításra? Kinek jó az? Aki emellett érvel, az a fogát is érzéstelenítő nélkül húzatja?
Egyébként nem csak az aneszteziológus epidurálhat, néhány szülészeten a szülészorvos adja be. Kórházfüggő, az mondjuk biztos, hogy nem a szülésznő fogja beadni, és nem is biztos, hogy rendelkezésre áll, ha előre nem fixáltad le. Ez is a kórház felszereltségétől, ellátottságától függ. Ha szeretnél, mindenképp tájékozódj előtte, hogy abban a kórházban hogyan szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!