Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális érzés, hogy 35+3...

Normális érzés, hogy 35+3 hetesen még nem vagyok felkészülve a szülésre?

Figyelt kérdés
A következő 4 hét talán elég lesz rá?! Pedig már 3. babám lesz, igaz nagy korkülönbséggel. A picit várom pedig nagyon, de szülni nem akarok. :/
2014. szept. 21. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen normalis.bar nemem csak egy van de en meg az utolso napokban is azt ereztem h hu de jo lenne meg vagy ket het....aztan elindult es akkor viszont ugy ereztem mar h felkeszultem.sodortak az esemenyek. kellemesen csalodtam...na jo lehet nem ez a megfelelo szo ra mert kellemesnek nem volt mondhato.de tullettunk rajta.szerencsere minden komplikacio nelkul.ma mar lassan 7honapos,es a mai napig bennem el ag az erzes mimor kibujt..az a megkonnyebbules h vege..(akkor meg nem tudtam mi var ram az elso ket honapban:-))
2014. szept. 21. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha jönnek a fájások, kész leszel:D Pont azért nem várod a szülést, mert már szültél, én a másodikat várom, de néha már gondolok rá, hogy "húha, megint végig kell csinálni" :D

Nekem még van időm, dec 23-ra vagyok kiírva, de neked is van még pár heted:D

A baba kell, a szülés nem...valahogy én is így vagyok ezzel. Meg a szülés utáni dolgok se kellenének: vérzés, seb, fájás, tested változása, hormonális változások, egy kis depi...:S

2014. szept. 21. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csodálom! Nem is a szülésért csináljuk!
2014. szept. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!