Amióta megszületett az első babánk azóta bőgök, zokogok, bömbölök az összes filmen amiben szülnek. Teljesen mindegy, hogy van-e köze az igazi szüléshez vagy nincs én csak sírok. Normális ez?
2014. szept. 19. 13:03
1/8 anonim válasza:
Hehe, de aranyos :)! (Bocsi!)
Szerintem teljesen normális, hogy az ember meghatódik egy szülésen (vagy bármi máson), még ha filmbéli is.
Nem tudom mennyi idős a babád, de elképzelhető, hogy még mindig a hormonok miatt van, de az is lehet, hogy csak az átélt emlékek hatása, hogy már te is tudod, és átélted milyen nagy dolog ez :).
2014. szept. 19. 13:06
2/8 A kérdező kommentje:
Már a kissebb gyerkőc is 1.5 éves. A ferjem azt mondta nem lehet velem moziba menni mert horroron felek az akcion kikészülök ha embereket ölnek a romantikuson és a meséken bőgök (persze viccelt de van alapja és cikinek érzem sokszor, hogy ilyen picsogós vagyok)
2014. szept. 19. 13:13
3/8 H.Orsolya válasza:
Nem tudom, hogy elmúlik e valaha, de tegnap én is nagyon sírtam egy sorozat részén. Már 2 és fél éves a kisfiam. Igaz mindig is érzékeny voltam, de lassan ott tartok, hogy egy reklámon meghatódok. De szerintem függ attól is, hogy épp milyen lelkiállapotba van az ember. Mert azért mindenkinek vannak gyengébb és erősebb napjai. Amúgy talán most hogy tervezzük a második babát, talán most jött ki rajtam megint jobban. Ha elmúlni nem is fog, lesz amikor kicsit több kell hozzá, hogy elsírd, magad, lesz hogy kevesebb.
2014. szept. 19. 13:25
4/8 anonim válasza:
Mondjuk én olyan típus vagyok, aki nagoyn ritkán és nagyon konkrét dolgon érzékenyül el (kizárólag akkor, ha hozzám közel álló, hús-vér emberről van szó és nagyon megható a szituáció), se a terhesség, se a szülés nem okozott ilyen változást.
Viszont ha ennyire megborult a hormonrendszered a szüléssel, hgoy másfél év után se állt vissza, akkor érdemes lenne futni egy kört endokrinológusnál/pszichológusnál, mert valamelyik tud segíteni.
2014. szept. 19. 13:32
5/8 anonim válasza:
Mióta gyerekem született én is sokkal érzékenyebb vagyok, második gyermekem 3 éves de ha szülést vagy megható filmet látok nagyon meg tudok hatódni.
2014. szept. 19. 14:35
6/8 anonim válasza:
Én is érzékenyebb vagyok, másfél éves a kisfiam. Én pl nem tudok olyan "ismeretterjesztő" szerű filmeket sem megnézni amiben beteg gyerekek, bizarr testű gyerekek stb... van. Azonnal kapcsoltatom el a férjemmel, pedig nagyon szeretem az ilyen sorozatokat, csak nem kisgyerekekkel.
Szüléses és családos filmeket is megsiratok ha úgy van, bár nagyon próbálom visszafogni magam.
Nálunk ez nem okoz különösebb problémát, nem bőgöm el magam minden nap valamin. :)
2014. szept. 19. 15:11
7/8 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele,mint te!Igaz nekem 20 hónapos a fiúnk :) Engem is nagyon meghatnak,akár ha csak egy reklámot látok aminek köze van a szüléshez.Lehet,h azért is,ha visszagondolok,h milyen komplikációk voltak a szülésnél.Annyira meghatodók amikor nézem a fiúnkat és visszagondolok,h miken mentünk keresztül.
2014. szept. 19. 17:23
8/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolim, hogy orvosi eset lennék, mert meghatónak tartom a szülést 😁 és úgy látom nem vagyok egyedül. Mindig is könnyen meghatódtam, de közel sem ennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!